Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΕΟΠΥΥ: Αιχμηρή απάντηση της προέδρου Θ. Καρποδίνη στη μομφή για τους εορτασμούς των 10 χρόνων του ΕΟΠΥΥ

Γιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Το "γάντι" που πέταξαν οι εκπρόσωποι των Διαγνωστικών Κέντρων ότι ο ΕΟΠΥΥ "σπαταλά χρήματα σε γιορτές και εκδηλώσεις" σήκωσε σήμερα, η πρόεδρος του Οργανισμού, Θεανώ Καρποδίνη.

«Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος!», δηλώνει με ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Θεανώ Καρποδίνη, απαντώντας στη μομφή των εκπροσώπων των παρόχων του Οργανισμού (κλινικοεργαστηριακοί γιατροί, πολυϊατρεία, διαγνωστικά Κέντρα) για σπατάλη χρημάτων σε γιορτές και εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυση του ΕΟΠΥΥ.

Ο ΕΟΠΥΥ «κούρεψε» από τους εργαστηριακούς και κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς και τα πολυϊατρεία, και σπαταλά χρήματα σε γιορτές και εκδηλώσεις», ανέφεραν σε χθεσινή ανακοίνωσή τους οι φορείς της Πρωτοβάθμιας, προσθέτοντας πως, «Το πάρτυ για τα 10 χρόνια λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ το έχουν πληρώσει ακριβά οι γιατροί και τα πολυϊατρεία!».

«Είναι μίζερο να ασχολούμαστε με κάποιους που αντί να στηρίζουν τον Οργανισμό και τους 11 εκατομμύρια πολίτες από τους οποίους ανταμείβονται, απαιτούν να μη γιορτάσουμε και προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν την επετειακή μας εκδήλωση για μικροπρεπείς συνδικαλιστικούς λόγους», απαντά η Θεανώ Καρποδίνη.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ 10 χρόνια προσφοράς σε 11 εκατομμύρια πολίτες #συνεχίζουμε

Ο Οργανισμός μετά από 10 χρόνια προσφοράς προς όλους τους πολίτες γυρίζει σελίδα ακολουθώντας την πορεία της χώρας που βγαίνει στο ξέφωτο ισχυρή, μετά από πολλά χρόνια δύσκολης πορείας, περίοδο κατά την οποία ο Οργανισμός στάθηκε δυνατός παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε, στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που είχε ανάγκη.

Η γιορτή αυτή σηματοδοτεί την συνέχιση αυτής της προσπάθειας των εργαζόμενων του Οργανισμού και των 22.000 συμβεβλημένων παρόχων υγείας, με τους οποίους παρά τις δυσκολίες υπήρξε αγαστή συνεργασία έχοντας πάντα τον ΠΟΛΙΤΗ στο επίκεντρο.

Αυτή λοιπόν η επετειακή εκδήλωση σημαίνει πολλά και σημαντικά για εμάς που έπρεπε να μας ενώνουν όλους κι όχι να μας χωρίζουν.

Ουδείς, λοιπόν, πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος!

Ο ΕΟΠΥΥ με του εργαζομένους του, παρά το γεγονός ότι δεν αυξήθηκε ο προϋπολογισμός του την τελευταία 2ετία λόγω της ύφεσης που έφερε η πανδημία, από ίδιους πόρους και έκτακτη χρηματοδότηση που εξασφάλισε στήριξε, μαζί με τον υπουργό κ. Αθανάσιο Πλεύρη την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αυξάνοντας τον προϋπολογισμό της κατά 20%!

Είναι λοιπόν μίζερο να ασχολούμαστε με κάποιους που αντί να στηρίζουν τον Οργανισμό και τους 11 εκατομμύρια πολίτες από τους οποίους ανταμείβονται, απαιτούν να μη γιορτάσουμε και προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν την επετειακή μας εκδήλωση για μικροπρεπείς συνδικαλιστικούς λόγους.

Προχωράμε μαζί με όλους τους πολίτες συνεχίζοντας με δύναμη και αξιοπιστία μπροστά και σας καλούμε όλους στην επετειακή αυτή εκδήλωση να μοιραστείτε μαζί μας το όραμά μας για το αύριο.

Ευχαριστούμε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας και τη Διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης καθώς και όλους τους χορηγούς μας που εξασφάλισαν την πραγματοποίησή της.

Να σημειωθεί πως ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ διεξάγεται στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο.

17 σχόλια:

  1. Γνωστό ότι έχει χαθεί η ντροπή εδώ και χρόνια δεν περίμενα όμως τόσο θράσος ώστε να παρουσιάζονται ως ευεργηθέντες και μίζεροι οι άνθρωποι που πληρώνονται με τιμές προηγούμενων δεκαετιών ακόμη και μάλιστα ύστερα από clawback και rebate. Θα περίμενα από μέρους σας όταν χρησιμοποείται τέτοιες εκφράσεις να αναλογιστείται αν μίζερος και αχάριστος είναι αυτός που δεν πληρώνεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει στα 11000000 ή ο χρήστης ΕΟΠΥΥ ,εσείς δηλαδή, που υπερασπιζόμενοι τα 11000000 κοστολογείτε την υγεία του στα 2 ευρώ ανά έτος. Επανέρχομαι για να πω ντροπή σας , η σιωπή σας θα ήταν πιο αξιοπρεπής. Ένας παθολόγος, ευτυχώς χωρίς σύμβαση με αχάριστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα την χαίρεστε αγαπημένο Συντονιστικό!Μην ξεχάσετε να της φιλήσετε το χέρι στο Πολεμικό !Αγάπη μόνο !Χ.Καράγιωργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο και να προσπαθείτε συνδικαλισταράδες να τους βοηθήσετε αυτοί καταλάβαν αυτό που θέλουν !!Μας φτύνουν… δεν βρέχει !!!
    Εσείς συνεχίστε …εμείς οι ηλίθιοι θα το δώσουνε το μήνυμα …ένας ένας ..μέσα στην κουρτίνα και μόνοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ενδιαφερουσες οι δηλωσεις της …. Κατα τη γνωμη της , εμεις οι ιδιωτες εργαστηριακοι γιατροι ειμαστε Απλως ΚΑΠΟΙΟΙ !!! Δλδ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ !!! που τολμαμε να εκφερουμε γνωμη κ της χαλαμε τη χαρα της εξαιρετικης επιτυχιας της !!!ΠΩΣ Τολμαμε αληθεια;;;Μηπως ειμαστε εμεις αυτοι που μας κατακλεβουν κ μας ποδοπατανε ολα συτα τα Υ περοχα χρονια κ ΑΚΟΜΑ περιμενουμε να ερθει η λυση εξ ουρανου, κ Αυτοι μας εχουν στο φτυσιμο… Οι τελευταιες δηλωσεις της δειχνουν ακριβως πουυυ μας εχουν γραμμενους!!!! Ταμελη του Συντονιστικου που τοσες φορες εχουν συναντηθει με τους εκπροσωπους του Εοπυυ, Δεν μπορει ναμην βλεπουν τις προθεσεις τους τοσο καιρο….ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ !!! Ολοι μαζι θα ανατρεψουμε την αρρωστημενη αυτη κατασταση ΑΜΕΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠ ‘ ΑΟΡΙΣΤΟΝ μηπως κ καταλαβουν οτι εμεις οι ΚΑΠΟΙΟΙ που μας απαξιωνουν , εμεις στηριζουμε τοσα χρονια το συστημα ΕΝΩ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ στην καταστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απιστευτο θρασος απο την κυρια !Αμεση αναγκη η δυναμικη κινητοποιηση ερημην των συλλογων βεβαια ,με επωδυνες για την κυβερνηση προεκλογικες καταστασεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα κανει και τα λεει,αφου τρεχετε και κανετε συμβασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διπλοθεσητισα πουλάει τρέλα και κουνάει το δάκτυλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ. Πρόεδρε όταν .....τρώνε (ακόμη και με τα ρουθούνια !) , δεν μιλάνε! Στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας...... https://www.ethnos.gr/health/article/232065/eopyyfotiasthnkybernhshapoanarthseispolakhgiathdioikhtriamethnparallhlhapasxolhshstoxrhmatisthrioathhnon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εεε, εσείς κύριοι στον ΕΟΠΥΥ,την παροιμία που λέει "εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι" ,την έχετε ακούσει ποτέ;
    Αλλά τι να περιμένεις, βέβαια, από όλους εσάς που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε αυτό ακριβώς που σημαίνουν τα αρχικά του οργανισμού που υπηρετείτε:ΕΟΠΥΥ=ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    Αν δε διεκδικήσουμε όλοι τα αυτονόητα, είμαστε χαμένοι.
    Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και ούτε πρόκειται να κάνει.
    Μακάρι να πάμε σε απεργία διαρκείας μήπως και αλλάξει η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας πουλαει και πνευμα η Μαρια Αντουανετα με δυο τρεις (παρανομως!) θεσεις στο Δημοσιο! Γιατι δεν τρωτε παντεσπανι εργαστηριακοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και προσοχή ποτέ της δεν έδωσε κάποια εξήγηση για τις καταγγελίες,έτσι;

      Διαγραφή
  12. Ο προϋπολογισμός αυξήθηκε για εσένα ! Για τους ιατρούς παρέμεινε σε εξευτελιστικά επίπεδα ! Και τα λεφτά που έχετε επιπλέον είναι αυτά που μας κλέβετε για να τα παίρνετε από δέκα θέσεις ο καθένας σας ακρίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καποιοι δεν πρεπει να δουν Βουλη ουτε με το κυαλι ... καταλαβαινετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Της λέμε μας ρημαξατε οικονομικά και τι απαντά το πιράνχας; Αυξήθηκε ο προϋπολογισμός του χρΕΟΠΥΥ! Δούλεμα κανονικό δηλαδή στα μούτρα ! Ψηφιστεί ΝΔ πάλι γιατί αγαπάει την μεσαία ταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο στην κυρία Καρποδίνη ,υπόδειγμα θράσους και αμετροέπειας , κάπου θα πρέπει να διακρίνονται και να ξεχωρίζουν βέβαια οι ΑΡΙΣΤΟΙ. Θωμόπουλος Ιωάννης/ βιοπαθολόγος.(ενας ασήμαντος βιοπαθολόγος που χρωστάει την συνταξή του,την πληρωμένη, στον ΕΟΠΥΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αθάνατη Ελλάδα... Μόλις βρούνε τρείς δεκάρες στο ταμείο (που δεν είναι και δικές τους), κάνουν πανηγύρι! Αλήθεια, στο κλαρίνο ποιόν θα έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή