Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΕΟΠΥΥ: Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος απέχει από τις εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια

Αποχή από τις εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ). Οι επετειακοί εορτασμοί θα γίνουν 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΕΟΠYΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την ίδρυσή του.

Για την αποχή του από το διήμερο των εκδηλώσεων στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο ο ΠΙΣ αναφέρει τους παρακάτω λόγους:

1. Με το clawbαck και το rebαte στα ύψη είναι εκτός τόπου και χρόνου εορταστικές εκδηλώσεις από Οργανισμό που όφειλε να κάνει αιματηρή οικονομία για να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις του έναντι των παρόχων.

2. Η σημερινή διοίκηση του ΕΟΠΥΥ λειτουργεί και εκφράζεται απαξιωτικά για τους γιατρούς, τους οποίους θεωρεί περίπου «αναγκαίο κακό». Θεώρηση που αντανακλά στις δηλώσεις και τις ενέργειές της.

3. Είναι αναγκαία η επέμβαση των πολιτικά προϊσταμένων της.

4. Η πραγματική αποτίμηση του υδροκέφαλου ΕΟΠΥΥ για όποιον ενδιαφέρεται, παρουσιάζεται στις προσκλήσεις όσων δικαίως καλούν σε διαμαρτυρία στις 23.2.2023.

Να σημειωθεί πως οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ, δηλαδή, οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί, τα Διαγνωστικά Κέντρα και τα Εργαστήρια, προετοιμάζουν κινητοποιήσεις έξω από το Πολεμικό Μουσείο.

πηγή: Iatropedia.gr

11 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ σωστά! Και παρόλο που συμμερίζομαι απόλυτα τον πόνο των εργαστηριακών Συναδέλφων που δικαίως είναι στην πρώτη γραμμή γιατί τους έχουν......εξανδραποδισμό, να υπενθυμίσω το ψωροδεκαρικο μικτό των ιατρών του χρΕΟΠΥΥ ....που αφού έκανε μονοπώλιο μας λέει αν δεν θέλετε.....φύγετε με την εγγενή αλητεία που τον χαρακτηρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα επρεπε ο κος υπυγ να την ειχε αποπεμψει .Εκτος βεβαια αν συμφωνει με τις αποψεις της ,που ειναι πολυ πιθανο....Εκλογες πλησιαζουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΙΣΩΣ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΟΝΟ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ :ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ Κ ΑΠΛΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,..,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ???Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ;;;ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ!!!!ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΑΠΕΡΓΙΑ !!!

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ σωστος ο ΠΙΣ .Ο ΙΣΑ συμφωνει με την κα διοικητρια ? Θα παραστει η ηγεσια του στο παρτυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κα Καρποδίνη έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη λογιστική και χρηματοδότηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων(αποσπασμα απο το βιογραφικο της κας Δ/ντριας ,που δηλωνει τη βαθεια σχεση της με τν υγεια και τα προβληματα της :εξειδικευση στη λογιστικη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα ανατρίχιασα ομως….


      Διαγραφή
    2. Εκει που σπουδασε η κα… μαλλον διδαχθηκε λυσεις Χιτλερικου στυλ επι των διαφορων θεματων προς επιλυση…

      Διαγραφή
  6. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ20 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:45 μ.μ.

    Το κόστος της σεμνής και ταπεινής εκδήλωσης θα το μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μαζί μήνυση στον εοπυυ και τη λογιστρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο ισα τι θα κανη ;;;κουλουμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή