Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Α' Αντιπρόεδρος ΠΙΣ: Το ιατρικό κίνημα δεν χειραγωγείταιΚανένας δεν μπορεί να τορπιλίσει την ενότητα και να χειραγωγήσει το ιατρικό κίνημα, αναφέρει με έμφαση ο Α' Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Κων. Γιαννακόπουλος:
Onmed.gr

«Με αφορμή την μεταρρύθμιση της ιατρικής νομοθεσίας, που δόθηκε για διαβούλευση από το υπουργείο Υγείας και αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), επεξεργασμένη και ψηφισμένη με ισχυρότατη πλειοψηφία από την Γενική συνέλευση, οι «γνωστοί-άγνωστοι» αντιπολιτευόμενοι την ηγεσία του Π.Ι.Σ., με διάφορα σαθρά επιχειρήματα, τορπιλίζουν και πάλι την ενότητά μας, που τόσο αναγκαία είναι αυτή τη στιγμή», αναφέρει ο κ. Γιαννακόπουλος και συνεχίζει:

«Προφανώς η προβαλλόμενη επιχειρηματολογία τους, που επιστρατεύθηκε με μεγάλη προχειρότητα, ακούγεται για πρώτη φορά (!!!) και εκθέτει τους ίδιους που την επικαλούνται. Θα ήταν πιο έντιμο και ηθικό εκ μέρους τους να δηλώσουν: «φύγετε εσείς, γιατί θέλουμε να έλθουμε εμείς, για να τα κάνουμε όλα πιο μοντέρνα και πιο σύγχρονα». Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει έτσι και μάλιστα σε βάρος ενός διαχρονικού αιτήματός μας που ήταν η αναμόρφωση της ιατρικής νομοθεσίας. Πρέπει, να το αποφασίσει το ιατρικό σώμα, που δυστυχώς γι αυτούς, συνεχίζει να περιβάλλει με εμπιστοσύνη την ηγεσία του και στέκεται ιδιαίτερα κριτικά απέναντι σε όποιον εκμεταλλεύεται τις ιατρικές θεσμικές θέσεις για να φτάσει παραπάνω από το μπόι του!

Οι φιλοδοξίες του καθένα είναι σεβαστές, μόνον όταν κινούνται μέσα σε υγιή πλαίσια και ιδιαίτερα όταν δεν βλάπτουν την ενότητα του ιατρικού κινήματος και δεν το ωθούν σε μια αποτελματωμένη εσωστρέφεια.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του ιατρικού κινήματος μέσω τέτοιων συμπεριφορών και ψευτοεπιχειρημάτων, είναι καταδικασμένη να αποτύχει, γιατί το ιατρικό σώμα έχει νουν και γνώσιν».

2 σχόλια:

  1. Το ιατρικό κίνημα χειραγωγείται γιατί υπάρχουν πρόθυμοι προδότες. Η γερουσία του ΠΙΣ είναι επικίνδυνη και πρέπει να αποσυρθεί στη λήθη της μαύρης ιστορίας του ιατρικού κινήματος. Α. Παπαδόπουλος, γυναικολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι θλιβερο το οτι ολοτ αυτοι οι τυποι ειναι γιατροι και εχουν καταστησει ανυπαρκτα την παρουσια και το κυρος του ΠΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή