Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ιατρικός τουρισμός: Σημαντική διοργάνωση στην Αθήνα υπό την αιγίδα ΙΣΑ & ΚΕΔΕ



Μία από τις σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, για τον Τουρισμό Υγείας, το συνέδριο IMTJ Medical Travel Summit πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από όλο τον κόσμο, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ.

Οnmed.gr

Το IMTJ Medical Travel Summit 2018, το οποίο διοργανώνεται από το International Medical Travel Journal και το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 έως την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Αποτελεί μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση, με διεθνές κύρος, η οποία αφορά εταιρείες και ιδιώτες που ασχολούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ιατρικού τουρισμού.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση με σκοπό να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους τους παρακολουθήσουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα.

Το IMTJ Medical Travel Summit 2018 διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Κροατία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, παράλληλα με τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης σχέσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως.

Σχολάζοντας το θέμα ο Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΙΣΑ, ΚΕΔΕ, ΕΛΙΤΟΥΡ τόνισε τα εξής:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δημιουργούμε τις συνθήκες για την εδραίωση της Ελλάδας στο παγκόσμιο χάρτη του ιατρικού τουρισμού. Κεντρικό σημείο στη εθνική στρατηγική που ακολουθούμε είναι η διοργάνωση συνεδρίων παγκόσμιας εμβέλειας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η σημαντική αυτή διοργάνωση πρόκειται να συγκεντρώσει τους καλύτερους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως, για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους που μπορούν να διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ανάπτυξη αυτού του κλάδου»

Οι στόχοι

Το συνέδριο, απευθύνεται σε key opinion leaders και ανώτερα στελέχη του χώρου που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και την παγκόσμια αγορά ιατρικής περίθαλψης.

Το περιεχόμενο και η θεματολογία του συνεδρίου, θα αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, για την εξέλιξη των επαγγελματιών του ιατρικού τουρισμού, εστιάζοντας στα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου