Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Και όμως το είδαμε στη Λαμία! «Πετάει, πετάει»… ο γιατρός της Το.Μ.Υ. !

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Η εικόνα που βλέπετε στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που ακολουθούν είναι από το ΤΟΜΥ Λαμίας, ένα δημόσιο κτίριο πίσω από το 2ο γυμνάσιο!!! Στο κτίριο στεγάζεται και η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.


Ηδη στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται χαμός με τους δύο ιπτάμενους γιατρούς, καβάλα στις ενέσεις!!! 

Μιλάμε για πολύ φαντασία…είμαστε περίεργοι να μάθουμε ποιός το σκέφτηκε; 

Ποιός «καλλιτέχνης» έβαλε το χεράκι του για αυτό το …έκτρωμα!!!!


Πρώτο ΤΟΜΥ στη Λαμία

H 1η TOMY (Τοπική Μονάδα Υγείας) Λαμίας υπάγεται στην 5η ΥΠΕ και στο ΚΥ Λαμίας και λειτουργεί καθημερινά από 07:00 έως 15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231038063 (και για ραντεβού).• Οι υπηρεσίες (π.χ συνταγογραφήσεις, εμβόλια, απλή εξέταση) παρέχονται από τους Ιατρούς και το λοιπό προσωπικό εντελώς δωρεάν (δημόσιο σε πρωτοβάθμιο επίπεδο).• Βρίσκεται στην οδό Παπαβασιλείου 6 και Χαλμούκου (Κτίριο ΚΕΦΙΑΠ-όπισθεν 2ου Γυμνασίου/Λυκείου Λαμίας-Περιοχή Έκθεσης) στον 1ο όροφο. • Εξυπηρετούνται και ανασφάλιστοι.

• Χρόνια παρακολούθηση από Γενικό Ιατρό και/ή Παιδίατρο.

• Είναι άρτια εξοπλισμένη και στελεχωμένη με μετακινούμενους καθημερινά Γενικούς Ιατρούς, σταθερή Παιδίατρο, νοσηλευτές/ιατρικούς επισκέπτες/διοικητικό προσωπικό σε καθημερινή βάση.

Η επικοινωνία γίνεται σε καθημερινή βάση (07:00-15:00) στο 2231038063.


Λαμία: «Πετάει, πετάει»… ο γιατρός της Το.Μ.Υ. / Όχι, δεν είναι Photoshop!!! 
Από Lamianow.gr



Είναι ψηλός μελαχρινός και κούκλος… κυριολεκτικά, ο χειρούργος που «καβάλησε» τη σύριγγα και προσγειώθηκε πάνω από την Το.Μ.Υ. (Τοπικής Μονάδας Υγείας) στη Λαμία!


Και ακριβώς απέναντι, ακόμη ένας, έτσι γιατί στην τέχνη χρειάζεται ισορροπία!

Ξαφνιάστηκαν οι Λαμιώτες περνώντας από την χρήσιμη κατά τα άλλα νέα δομή υγείας της Λαμίας (στο κτίριο που στεγάζεται και το ΚΕΦΙΑΠ, στο κομμάτι που έχει παραχωρήσει το Νοσοκομείο Λαμίας όπισθεν 2ου Γυμνασίου – Λυκείου) αφού το θέαμα δύο ιπτάμενων γιατρών να πετάνε πάνω από μια κρατική υπηρεσία, καβάλα σε ενέσεις, είναι σίγουρα ανέλπιστο και μάλλον τραγελαφικό.

Ήδη κάτοικοι της περιοχής, περνούν από το σημείο για να το φωτογραφίσουν και δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γίνει, σε περίπτωση που επισκεφθούν την πόλη, Κινέζοι τουρίστες. (Εντάξει κάνουμε και λίγο χαβαλέ, απαιτείται…)

Το σίγουρο είναι ότι πριν καν ακόμη μας επισκεφθεί ο κύριος Πολάκης για τα επίσημα εγκαίνια (είχαν προγραμματιστεί και αναβλήθηκαν, ίσως γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί το εικαστικό κομμάτι της μονάδας) η ΤΟ.Μ.Υ Λαμίας προκαλεί «συνωστισμό» επισκεπτών, όχι για τις υπηρεσίες υγείας αλλά για τους ιπτάμενους γιατρούς!

Υ.Γ. Ελπίζουμε η δομή να περιλαμβάνει και οφθαλμίατρο!

2 σχόλια:

  1. Ειστε κακοηθεις. Δεν εβαλαν αλλωστε ιπταμενο γιατρο πανω σε μπαφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα μας πουν και ποσα κοστισε το εκτρωμα για να δουμε πoσο μας αναλογει στο claw back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή