Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΧΑΙΑΣ (ΣΙΔΕΙΑ)


Συνάδελφοι

Με νεότερη ανακοίνωση οι Ομοσπονδίες μας καλούν να προβούμε 
στη λήψη του κλειδάριθμου .

Στη κατεύθυνση αυτή θέλοντας και ο ΣΙΔΕΙΑ να βοηθήσει σας καλεί να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα , καθώς  ο ΕΟΠΥΥ έθεσε σε εφαρμογή την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων για λήψη ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥ προκειμένου να εφαρμόσει το e-ΔΑΠΥ όπου θα καταθέτουμε ηλεκτρ\κά τα παραπεμπτικά μας .

Μπαίνω στην ιστοσελίδα www.eopyy.gov - στην αρχική σελίδα όπου δεξιά επάνω βρίσκονται οι επιλογές [ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ] [ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ] - [ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ] - [ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ] - [ ΕΝΤΥΠΑ ] και διαλέγω [ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ] >>> πιστοποίηση
eΔΑΠΥ ιατρών και παρόχων υγείας >>> εγγραφή χρήστη >>> ΑΦΜ και ακολουθώ τις οδηγίες συμπληρώνοντας τα στοιχεία που μου ζητούν .
Όταν γίνει αποδεκτή η αίτησή μου από το σύστημα ΤΥΠΩΝΩ την αποδοχή της αίτησης και πηγαίνω την επόμενη ημέρα στην τοπική ΥΠΑΔ για να πάρω τον ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ και τον  έχω για να τον χρησιμοποιήσω στο μέλλον προκειμένου να περάσω ηλεκτρονικά τα παραπεμπτικά μου .

Σημειώνουμε εδώ ότι όσοι συνάδελφοι είχαν στο παρελθόν  σύμβαση με το ΙΚΑ και έκαναν χρήση του συστήματος αυτού  ΔΕΝ χρειάζεται να προστρέξουν για νέο ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ .

Θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση και από την συγκέντρωση της ΠΕΕΒΙ που έγινε σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα και όπου  παραβρέθηκε η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος.

                                 Για το ΔΣ

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ         ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Λ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου