Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΟΣΙΠΥ ΜΕ Κ.ΣΟΥΛΙΩΤΗ


Κατά τη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΣΙΠΥ με κ. Σουλιώτη συζητήθηκαν τα κάτωθι:
  1. Θα δοθούν οδηγίες από τις 09/03/2012, να υποβληθούν οι δαπάνες 01/2012 και 02/2012 μέσα από την μηχανογραφική εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής του ΙΚΑ, και θα πρέπει οι εργαστηριακοί ιατροί που δεν είχαν κλειδάριθμο, να προμηθευτούν από τις κατά τόπους ΥΠΑΔ ή ΙΚΑ. Η υποβολή των παραπεμπτικών θα γίνεται ηλεκτρονικά στο site του ΙΚΑ, με την αντίστοιχη κατάθεση των χειρόγραφων παρ/κών στις αρμόδιες ΥΠΑΔ. 
  2. Οι πληρωμές που αφορούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2012, θα αποδοθούν κατά τα λεγόμενα, αρχές Απριλίου. 
  3. Αδιευκρίνιστο μένει η αποχρέωση των οφειλών του 10/2011, 11/2011, 12/2011 που λογικά θα τα αναλάβει ο ΕΟΠΥΥ. 
  4. Ζητήθηκε παρακράτηση 1 τοις χιλίοις για υποστήριξη και αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της εκκαθάρισης αμεσότερα μετά την υποβολή της δαπάνης από τους εργαστηριακούς ιατρούς
  5. Για τις παλιότερες οφειλές, η ανάληψη υποχρέωσης θα γίνει μετά την εκταμίευση της επόμενης δόσης (αφού προηγηθούν τράπεζες, τοκοχρεολύσια, κλπ, αφού γίνουν εκλογές, αφού εκδοθεί η ΚΥΑ για το ποσοστό του κουρέματος που ενδέχεται να είναι της τάξεως του 10-20%). 

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ6 Μαρτίου 2012 στις 3:16 μ.μ.

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 15% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ.
    ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ(ιδιαιτέρα του ΣΟΥΛΙΏΤΗ, κο Αλουμανή, κο Κικίλια , κά) ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.
    ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΥΡΩ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΑΛΛΟΥ ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, MEGA), ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΚΥΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ. ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΉΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  2. Ποτέ και πουθενά νομίζω δεν έχει αναφερθεί έστω και μία λέξη επισήμως από τον ΕΟΠΥΥ γιά ιατρικές πράξεις κλινικών. Αλλωστε υπάρχει δυνατότητα για ηλεκτρονική καταγραφή τέτοιων πράξεων; Αμφιβάλλω. Ασε να δούμε και οι εργαστηριακοί πότε και αν θα πληρωθούν και προ πάντων μέχρι πότε. Γιατί τον προυπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για τα εργαστηριακά δεν τον βλέπω να φτάνει για πάνω από από τρεις μήνες. Ολη η Ελλάδα από το Γενάρη εργαστηριακές εξετάσεις κάνει μέσω ΕΟΠΥΥ. Κατά τον ΜΑΙΟ-ΙΟΥΝΙΟ προβλέπω ....γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή