Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



Αγαπητοί συνάδελφοι
Ερχόμαστε ακόμα μια φορά να επιβεβαιωθούμε. Το έγγραφο που σας κοινοποιούμε επιβεβαιώνει ότι μόνο οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ και οι συν αυτώ έχουν δικαίωμα να εκδώσουν χειρόγραφες συνταγές όταν δεν είναι εφικτή η έκδοση ηλεκτρονικών συνταγών.
Σας κοινοποιούμε για ακόμα μία φορά την εξώδικο διαμαρτυρία του Συλλόγου μας προς τον ΕΟΠΥΥ. Παρακαλούμε για ύστατη φορά όπως σταματήσουν να καταργούν σαν γιατρούς τους μη ενταγμένους στον ΕΟΠΥΥ στηριζόμενοι στην απόλυτη μειοψηφία ενταγμένων γιατρών στον ΕΟΠΥΥ.
Πού θα γράφει ο διαβητολόγος τα υλικά διαβήτη, πού θα γράφει ο ιατρός φάρμακα εκτός λίστας, πού θα γράφει ο ορθοπεδικός, ο δερματολόγος;;
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου μας και τον κ. Βαφειάδη για το ως άνω θέμα μας ενημέρωσαν ότι από νομική άποψη μπορεί να έχουμε δίκιο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Κατά τα άλλα οι κύριοι προχωρούν σε εγκυκλίους και δεσμεύσεις προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια του ιατρικού επαγγέλματος αλλά και των ασφαλισμένων.
Να τους χαιρόμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου