Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Επιπλοκές σε μητέρα και βρέφος στην πρώτη καισαρική τομή στα χειρουργεία του Ν. Ζακύνθου

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι στην πρώτη καισαρική που έγινε στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου, παρουσίασε μετεγχειρητικά λοίμωξη η επίτοκος ενώ το βρέφος διακομίσθηκε εσπευσμένα επίσης με υψηλό δείκτη φλεγμονής CRP στην Πάτρα και νοσηλεύεται σε ΜΕΝΝ.

Δείτε τι αναφέρουν στο σχετικό έγγραφο από την ΠΟΕΔΗΝ:

Ο κος Πολάκης φαγώθηκε να ανοίξουν τα χειρουργεία της Ζακύνθου. Την Παρασκευή 31/3/2017 άνοιξε η αίθουσα Μαίευσης. Μετά βαΐων και κλάδων. Μάλιστα η Διοίκηση ανακοίνωσε ότι έγινε η πρώτη καισαρική τομή εγκύου γυναίκας.

Η καισαρική τομή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μαίευσης με υπεύθυνο Αναισθησιολόγο Ιατρό ο οποίος μετακινήθηκε επί τούτου από το Νοσοκομείο ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ, με το περίφημο εντέλλεσθε Πολάκη.

Θυμίζουμε ότι η αίθουσα Μαίευσης βρέθηκε γεμάτη Νοσοκομειακά μικρόβια που ευθύνονται για σοβαρές Νοσοκομειακές Λοιμώξεις, με βάση το πόρισμα των Ιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ που πραγματοποίησαν τους σχετικούς ελέγχους.

Τι συνέβη τελικά με το παιδί και την μητέρα;

Γιατί ο κος Πολάκης, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό;

Η μητέρα εμφάνισε μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Εμφάνισε αυξημένα εργαστηριακά ευρήματα (19.000 λευκά, αυξημένη CRP και Ηπατικά Ένζυμα). Οι μετεγχειρητικές επιπλοκές αντιμετωπίστηκαν από Παθολόγους και Καρδιολόγους. Οι μετεγχειρητικές επιπλοκές με βάση τα εργαστηριακά ευρήματα προήλθαν είτε από εισχώρηση τοξικών ιατρικών αερίων στον οργανισμό, είτε από Νοσοκομειακά μικρόβια. Τα δύο δηλαδή μείζονα προβλήματα που εμφανίζουν τα χειρουργεία της Ζακύνθου και η αίθουσα Μαίευσης.

Το νεογνό εμφάνισε αυξημένη CRP, εξέταση αίματος που καθορίζει τα επίπεδα φλεγμονής στον οργανισμό.

Η αυξημένη CRP μπορεί να προήλθε από δύο αιτίες.

· Από περιγεννητική ασφυξία που ευθύνεται τοξικός παράγοντας. Δηλαδή τοξικά αέρια εισχώρησαν στον οργανισμό του νεογνού από την μητρική κυκλοφορία. Εάν είναι αυτή η αιτία επιβεβαιώνεται η επικινδυνότητα λειτουργίας των χειρουργείων και της αίθουσας Μαίευσης λόγω διαρροής τοξικών ιατρικών αερίων.

· Από νεογνική λοίμωξη. Με βάση το πόρισμα των ιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν στην αίθουσα Μαίευσης είναι γεμάτη Νοσοκομειακά Μικρόβια που ευθύνονται για σοβαρές Νοσοκομειακές Λοιμώξεις.

Το νεογέννητο με εντολή των Παιδιάτρων του Νοσοκομείου Ζακύνθου διεκομίσθει εσπευσμένως στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πατρών και νοσηλεύεται στη Μονάδα Νεογνών.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζακύνθου και ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ για να αποφύγει το πολιτικό κόστος, δεν επιθυμούσαν την διακομιδή του νεογνού από το Νοσοκομείο Ζακύνθου. Προσπάθησαν να την εμποδίσουν.

Πάνω από την υγεία του νεογνού έβαλαν την προπαγάνδα, την αποφυγή της κατακραυγής και το πολιτικό κόστος.

Παίζουν με τις ζωές των Ασθενών και μάλιστα νεογνών.

Συνεχίζουν να το κρατάνε κρυφό!!!

Παίζουν κρυφτούλι.

Πέραν από ντροπή δεν τους αξίζει τίποτα άλλο!!!

Έκαναν πειραματόζωα μητέρα και νεογνό.

Κινήσεις πανικού από τον κο Πολάκη και τους συν αυτώ που έχασαν τη μπάλα. Επιτέλους ας κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Να αποκαλύψουν υπεύθυνα τα αίτια του θανάτου της γυναίκας μετά από εγχείριση ρουτίνας και να επαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία με απόλυτη ασφάλεια.

Κρίμα!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου