Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Πολάκης κατά ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο Ζακύνθου: «Οργανωμένο παρακράτος και ψευδείς ειδήσεις»

Επίθεση μέσω facebook - Protothema.gr

Με αφορμή τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας και το περιστατικό με την μητέρα και το βρέφος που παρουσίασαν σοβαρές επιπλοκές μετά τον τοκετό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται και κάνει λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητεςΤην αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προκάλεσε η καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με αφορμή τις επιπλοκές που προκλήθηκαν σε μητέρα και βρέφος μετά τον τοκετό στο νοσοκομείο Ζακύνθου, περίπτωση για την οποία υπάρχει φόβος ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

Ο κ. Πολάκης είχε αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα το άνοιγμα των χειρουργείων στο νοσοκομείο του νησιού, δίνοντας διαβεβαιώσεις πως πλέον στα χειρουργεία του μπορούν να διενεργηθούν με ασφάλεια όλες οι ιατρικές πράξεις και επεμβάσεις. Να θυμίσουμε ότι πριν από τέσσερις μήνες μια γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και η ΠΟΕΔΗΝ πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε ότι ανοίγουν άρον άρον τα χειρουργεία χωρίς να πληρούνται οι όροι ασφαλείας.

Το περιστατικό με τη μητέρα και το βρέφος μπορεί να έφεραν άσχημες αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν και η ΠΟΕΔΗΝ δικαίως να φωνάζει, όμως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όχι μόνο δεν δέχεται τις καταγγελίες, αλλά επιτίθεται στην Ομοσπονδία μέσω του facebook, κάνοντας λόγο για «οργανωμένο παρακράτος που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις με στόχο να πλήξει την κυβέρνηση». Σύμφωνα με τον ίδιο και το υπουργείο, για την μητέρα που εμφάνισε σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά τον τοκετό και το βρέφος που διακομίστηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Νεογνών του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Πάτρας όπου και παραμένει νοσηλευόμενο τις τελευταίες πέντε ημέρες δεν ευθύνονται τα χειρουργεία, αλλά κάποιες επιπλοκές, που είναι φυσιολογικές. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ :
Να φθείρει την κυβερνηςη σε συνεργασία με τοπικούς παραγοντίσκους στα πλαίσια του σχεδίου του Μητσοτακη για εκλογές τωρα .
ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 
1) όλα όσα γραφει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο Ζακυνθου σε σημερινή ανακοίνωση ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ απο την πρώτη έως την τελευταία λέξη .
2) καλώ τους δυο τρεις τοπικούς παραγοντίσκους να σταματήσουν να κρατούν σε ομηρεία το νησί για να εξυπηρετήσουν ,προσωπικα καπετανατα ,ιδιοτελή 

συμφέροντα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες .ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ,ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ Η ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ .!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ 
τα χειρουργεία ξεκίνησαν και θα αναπτυχθούν πλήρως με τους ρυθμούς που συμφωνήθηκαν στη συναντηςη που είχαμε εκει με τη βοήθεια των συναδέλφων που ήρθαν για ενιςχυςη απο αλλα νοσοκομεία .

Η υπομονή και η επίδειξη καλής θέλησης ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ....».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου