Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΕΟΠΥΥ: Σχετικά με τη δράση συμψηφισμών 12-15


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΟΠΥΥ
 

 
ΕΟΠΥΥ
Μαρούσι, 25/05/2018 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σχετικά με τη δράση συμψηφισμών 12-15

Κατόπιν ερωτημάτων από παρόχους σας γνωρίζουμε ότι το ποσό οφειλής του ΕΟΠΥΥ από το υπόλοιπο του 10% των ετών 2012-2015 που λάβατε σε ενημερωτική κατάσταση είναι μικτό και σε αυτό περιλαμβάνονται οι νόμιμες κρατήσεις (φόρος και Μ.Τ.Π.Υ.), συνεπώς το ποσό που τελικά αφαιρείται κατά το συμψηφισμό με τα ποσά rebate-clawback των ετών 2013-2015 είναι το καθαρό ποσό που προκύπτει μετά την αφαίρεση αυτών.

9 σχόλια:

  1. Έτσι ντε και είπα και γω.... ειναι δυνατόν να έχει κάνει λαθος ο καλος μας ο ΕΟΠΥΥ και για οποιον δεν κατάλαβε εκει που μας χρωστάγαν μας πήραν και το βόδι και ο ΕΟΠΥΥ από χρεώσματικος βγήκε πλέονασματικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει σε αυτό το ποσό να παρακρατηθούν φόροι σαν να εισπράχθηκε, το λογικό και σωστό ειναι να κρατηθούν φόροι εαν το τελικό ποσό εισπραχθεί διότι κατά το σύνταγμα πληρώνουμε φόρους ανάλογα με τα έσοδα.Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.

      Διαγραφή
    2. Εχουμε πληρωσει φόρο για όλα τα ποσά που έχουμε κόψει απόδειξη, εισπραχθέντα και μη εισπραχθέντα.

      Διαγραφή
  3. Τότε πρέπει να μας δώσουν και βεβαίωση για την παρακράτηση του φόρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχετε ξεπερασει ακομη κ τον αδωνι το μεγα δασκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά , οι φόροι δεν εχουν παρακρατηθεί ήδη οταν κόψαμε τιμολόγια για αυτά τα ποσά (πριν 3-4 χρόνια δηλαδή) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεσοσταθμικη μειωση 43% των υπολοιπου REBATE CLAW-BACK 2012-2015 δεν υπαρχει αναλογικα με την μειωση τιμων των μικροβιολογικων εξετασεων του 2016 αραγε??? Αναρωτιεμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή