Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Προσλήψεις 10 γιατρών στο Νοσοκομείο ΦλώριναςΔέκα μόνιμοι ιατροί θα προσληφθούν στο Νοσοκομείο Φλώρινας για την κάλυψη των αναγκών και την εύρυθμη λειτουργία του.

Onmed.gr

Την ανακοίνωση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει δοθεί λύση στις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.

Όπως είπε ο κ. Γιαννακίδης από το 2014 έως σήμερα έχουν προσληφθεί 65 γιατροί στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας αυξάνοντας κατά 50% το ιατρικό δυναμικό, χωρίς ωστόσο να έχουν καλυφθεί όλες οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στις κλινικές των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας.

«Η Φλώρινα είναι η πιο αδικημένη» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι κάποιες κλινικές, όπως η παιδιατρική και η ορθοπεδική, υπολειτουργούν.

Στόχος της περιφέρειας, επεσήμανε τέλος, είναι να προσελκύσει ιατρούς δίνοντας ένα οικονομικό βοήθημα των 500 ευρώ στους επικουρικούς ιατρούς που θα επιλέξουν τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου