Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Έκτακτη σύσκεψη του ΙΣΑ με τους Συλλόγους Ασθενών και τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς των ιατρών, με θέμα το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που οδηγεί σε δραματική υποβάθμιση στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας


Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή στα πολιτικά κόμματα και ζητά να τοποθετηθούν με σαφήνεια για την επίθεση της κυβέρνησης στους επιστήμονες και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί σε έκτακτη σύσκεψη τους Συλλόγους Ασθενών προκειμένου να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που οδηγεί σε δραματική υποβάθμιση τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 3μ.μ. στα γραφεία του ΙΣΑ.

Επίσης ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, με την οποία τους ζητά να τοποθετηθούν με σαφήνεια για πράξεις και παραλήψεις της κυβέρνησης που οδηγούν στη γενοκτονία των νέων επιστημόνων.

Ειδικότερα ζητά να πάρουν σαφή θέση για το νέο «χτύπημα» της κυβέρνησης στους ελευθεροεπαγγελματίες, με τον νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών τους καθώς και για τις ληξιπρόθεσμε οφειλές του ΕΟΠΥΥ που οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση τον ιατρικό κόσμο.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ  ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Ο μονος που προσπαθει να οργανωσει κατι περα απο τα λογια ειναι ο Πατουλης και μπραβο του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή