Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ανοιχτή επιστολή ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ προς εφημερίδα “Αυγή”



Θέμα: «Απάντηση σε άρθρο της εφημερίδας «Αυγή» που δημοσιεύτηκε στις 21 Μαίου 2017 προβάλλοντας απόψεις του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Τάκη Γεωργακόπουλο»

Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο της εφημερίδας «Αυγή» στο φύλλο της 21 Μαΐου 2017 στο οποίο ο διορισμένος Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Τάκης Γεωργακόπουλος εμφανίζεται καταγγέλλοντας να παρουσιάζει τους ιδιώτες ιατρούς, καθώς και αυτούς στους οποίους ο ΕΟΠΥΥ (τον οποίο ο ίδιος διοικεί) χρωστάει δεδουλευμένα ετών, να λειτουργούν υπό καθεστώς «πλήρους ασυδοσίας».

Για να καταλάβουν πως οι «καταγγελίες» που παρουσιάζονται είναι πέρα για πέρα ανακριβείς ας παρουσιάσουμε καθεμία ξεχωριστά.

  1. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ αναφέρει πως ιδιώτες ιατροί έχουν ανοίξει περισσότερα του ενός ιδιωτικά ιατρεία (κάτι απολύτως νόμιμο και με αδειοδότηση από τους Ιατρικούς Συλλόγους) και πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν καθώς δεν γίνεται ένας ιατρός να βρίσκεται ταυτόχρονα σε 2-3 σημεία. Προφανώς και ένας ιατρός δεν δύναται να βρίσκεται ταυτόχρονα σε 2-3 σημεία αλλά φυσικά και έχει το νόμιμο δικαίωμα να εργάζεται σε διαφορετικές ώρες (τις οποίες εχει δηλώσει εκ των προτέρων στον οικείο ιατρικό σύλλογο) σε άλλο ιατρείο, άλλης περιοχής ή πόλης, ώστε να αυξήσει τα έσοδα του και να αντεπεξέλθει στην φορολογική και ασφαλιστική λαίλαπα της κυβέρνησης. Αν, ως αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, έχει διαπιστώσει ταυτόχρονη χρήση της «ηλεκτρονικής συνταγογράφησης» με τον ίδιο κωδικό ιατρού, τότε οφείλει άμεσα να προβεί σε κυρώσεις κατά του ιατρού και επίσης άμεσα να βελτιώσει το πρόγραμμα της «ηλεκτρονικής συνταγογράφησης» ώστε να μην υπάρχει τέτοια δυνατότητα τεχνικά.
  2. Επιπρόσθετα ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρεται σε ιατρούς ιδιώτες που παρανομούν δίνοντας τον προσωπικό τους κωδικό σε μη ιατρούς οι οποίοι συνταγογραφούν φάρμακα. Φυσικά και είμαστε αντίθετοι με την πρακτική της συνταγογράφησης φαρμάκων και εξετάσεων από μη ιατρούς και καταδικάζουμε κάθε παρόμοια ενέργεια. Αναφερθήκαμε προηγουμένως στον τρόπο που διαθέτει ως διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για να παρέμβει σχετικώς και κακώς δεν το πράττει.
  3. Στη συνέχεια ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρει πως με πολλαπλά σημεία συνταγογράφησης οι ιατροί καταφέρνουν να εκδίδουν περισσότερες συνταγές και άρα να αυξάνουν την προκλητή ζήτηση. Με τη χρήση αυτών των ιδιαίτερων μαθηματικών του διαφεύγει πως η ανάγκη συνταγών ανά ασθενή είναι δεδομένη και όχι ανάλογη με τον αριθμό των ιατρείων. Όσα ιατρεία και να ανοίξουν, δεν δύναται να αυξηθεί η ζήτηση φαρμάκων, η οποία έχει να κάνει με τον αριθμό των ασθενών, ο οποίος παραμένει φυσικά ο ίδιος. Συνεπώς τα περισσότερα ιατρεία δεν σημαίνουν αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης!
  4. Ο κ. Γεωργακόπουλος συνεχίζοντας τον καταγγελτικό λόγο του, τονίζει πως οι εργαστηριακοί ιατροί ανοίγουν περισσότερα του ενός εργαστήρια ώστε να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, προσπαθώντας να πετύχουν μείωση της τιμής των αναλώσιμων που αγοράζουν. Ξεχνάει πως λόγω της μη έγκαιρης πληρωμής από τον ΕΟΠΥΥ δεδουλευμένων, την υφαρπαγή μεγάλου μέρους της εργασίας τους μέσω του claw back, την μείωση των τιμών κοστολόγησης των πράξεων και εξετάσεων, την υπέρμετρη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και φορολογικών συντελεστών, οι εργαστηριακοί ιατροί προσπαθούν να επιβιώσουν προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα των αναλωσίμων υλικών. Όχι όμως για να αυξήσουν το κέρδος τους, αλλά για να μειώσουν τη ζημία τους!
  5. Στη συνέχεια αναφέρει πως όσο η πελατεία ενός ιδιώτη ιατρού αυξάνεται, τόσο αυξάνεται και το «ζεστό χρήμα» από τους πολίτες προς τους ιδιώτες ιατρούς. Η δαιμονοποίηση της επιχειρηματικότητας και της ελεύθερης εργασίας οδηγεί σε περίεργα συμπεράσματα. Αν μάλιστα υπάρχει, και καλώς υπάρχει, ενδιαφέρον για το κόστος που επωμίζεται ο κάθε ασφαλισμένος στο χώρο της υγείας, ας αυξήσει τις κουτσουρεμένες παροχές του ΕΟΠΥΥ προς τον ασφαλισμένο! Συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει, ο κ. Γεωργακόπουλος, αναφέρει πως η άποψη του είναι να μετέχει και εκπρόσωπος του ΕΟΠΥΥ στις επιτροπές αδειοδότησης των ιδιωτικών δομών υγείας! Η παρέμβαση ενός κρατικού οργανισμού σε συνθήκες αδειοδότησης λειτουργίας ιδιωτικού φορέα, μας παραπέμπει σε άλλου είδους μοντέλο διακυβέρνησης.
  6. Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζεται και ένα περιστατικό που έχει λάβει χώρα στην Κάρπαθο και αφορά κάποια δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε ιατρούς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμα η δικαιοσύνη δεν έχει αποφασίσει για την έκβαση της. Πως είναι δυνατόν η εφημερίδα να δημοσιεύει τα ονόματα των αντίδικων και μάλιστα να μεταφέρει την άποψη της μίας μόνο πλευράς; Ακόμα και κάποιος μη νομικός απορεί…
  7. Στο τέλος του άρθρου, αναφέρεται η πληρωμή 10 ευρώ σε συμβεβλημένους ιατρούς. Προς ενημέρωση όλων, τα 10 ευρώ είναι η προνομιακή τιμή επίσκεψης που έχουν συμφωνήσει και παρέχουν οι συμβεβλημένοι ιατροί προς τον ΕΟΠΥΥ, για τους πρώτους 200 ασφαλισμένους κάθε μήνα, όπως προβλέπει η σύμβαση που όρισε ο οργανισμός. Τυχόν πληρωμή σε επίσκεψη κλεισμένη μέσω ΕΟΠΥΥ, πρέπει να καταγγέλλεται στον οργανισμό και ο κ. αντιπρόεδρος να προβεί στα προβλεπόμενα από την σύμβαση μέτρα. Εκτός των 200 αυτών επισκέψεων, οι υπόλοιπες εντός του μήνα είναι ιδιωτικές, με κοστολόγιο που ορίζει ο εκάστοτε ιατρός χωρίς κάποιον περιορισμό, όπως συμβαίνει σε κάθε τιμολόγηση σε μια ελεύθερη αγορά.
  8. Συνεχίζοντας την παραπληροφόρηση των πολιτών, ο αρθρογράφος εξηγεί πως όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ και συνεπώς κανένας εργαστηριακός ιατρός δεν δύναται να ζητήσει χρήματα από τους ασθενείς. Πάλι ο συγγραφέας παραβλέπει το άρθρο 8 του κανονισμού παροχών του ΕΟΠΥΥ που θεσπίζει 15% συμμετοχή στον ασθενή και «ξεχνάει» πως ο Οργανισμός καλύπτει μόνο το 85% της τιμής της κάθε εξέτασης και μόνο των ασφαλισμένων πολιτών. Επίσης υπάρχουν και εξετάσεις που δεν τις καλύπτει! Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε στον κ. Γεωργακόπουλο ότι ως αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ο ρόλος του δεν είναι να αναφέρεται γενικά στους ιδιώτες ιατρούς λασπολογώντας, αλλά να δίνει τα όποια στοιχεία για παράνομες πρακτικές διαθέτει στη δικαιοσύνη καθώς και να επιβάλει διοικητικές κυρώσεις, κάνοντας χρήση του θεσμικού του ρόλου, για τον οποίον και έχει διοριστεί!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος            Ο Γραμματέας
Άννα Μαστοράκου    Χρήστος Παπασιδέρης

Εισηγητές:
Α’ Αντιπρόεδρος – Κωνσταντινίδης Ιωάννης
Β’ Αντιπρόεδρος – Γκανάς Ευάγγελος

34 σχόλια:

  1. Γεωργακόπουλε και Μπερσίμη, λίγα θα είναι τα ψωμιά σας...Μετά θα σας κυνηγάνε "Θεοί και Δαίμονες"...Κάντε πρόβες γιατί θα καθίσετε στο σκαμνί...Και ας σας ακούγετε σαν παραμύθι - υπάρχουν πολλά για τη γούνα σας...Μα σαν δεν ντρέπεστε και λιγάκι, αντί να πληρώσετε και κάποιο μήνα που ο Ιατρικός Κόσμος είναι απλήρωτος και δεν έχτε εκκαθαρίσει ούτε το Δεκέμβρη του 2016, κάθεστε και γράφετε βλακείες (γιατί περί ηλιθιοτήτων πρόκειται) στην κομματική "Αυγή" που δεν την διαβάζει ούτε αυτός που την εκδίδει...Και εσύ Πρόεδρε του ΠΙΣ, που είσαι και στο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, ειναι ΜΟΙΡΑΙΟΣ για τους γιατρούς..Άντε μαζεψέ τα και άδειασέ μας τη γωνιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα , άκου κατηγορία! Άνοιξαν περισσότερα του ενός ......ιατρεία ! Σε πείραξε Γεωργακόπουλε ; Δεν ξέρεις ότι είναι ΝΟΜΙΜΟ να ανοίγεις περισσότερα του ενός ιατρεία ; Ή ζεις ακόμη νοερά στο .......Ιάσιο του Τσαουσέσκου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ (όχι και των ......γελοίων πολιτικών του στην ΠΦΥ!) πρέπει να πω ότι ο Γεωργακόπουλος είναι τραγική επιλογή ! Υβριστής και συκοφάντης με ανύπαρκτο πολιτικό εκτόπισμα , προσπαθεί να κρύψει την άγνοιά του και την (πολύ κακώς εννοούμενη !) ταξική του μεροληψία, μέσα από έναν καταγγελτικό λόγο που όμως είναι στον .....αέρα ! Αν υπάρχουν παραβάτες (και φυσικά σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους υπάρχουν!) ,τους τιμωρείς ! Δεν χαρακτηρίζεις όλο τον κλάδο! Και βέβαια ΠΡΩΤΑ φροντίζεις ΕΣΥ να είσαι ΕΝΤΑΞΕΙ στις υποχρεώσεις σου ! Διότι που να δεις Γεωργακόπουλε τι (εισ)φοροδιαφυγή θα φάτε από ΟΛΟΥΣ τους ΕΕπαγγελματίες με τον δολοφονικό ΕΦΚΑ ! Καλώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει τους προηγούμενους αλλά με καταγγελίες δεν κυβερνάται η χώρα ! Ούτε με εμπαθή .......Τσαουσέσκεια απολιθώματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ μιλάμε για το άτομο που αφήνει ανεξέλεγκτους τους Λουραντοάσχετους να μοιράζουν φάρμακα και καλεί τους Καρδιολόγους σε......απολογία επειδή .......αντέγραψαν συνταγές για πραζόλες !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιο παράδειγμα έδωσε ο ......Τάκης ή όπως συνήθως η λάσπη είναι κατευθείαν για τον ......ανεμιστήρα !
    ΥΓ το ερώτημα είναι ρητορικό καθώς όλη ξέρουμε την απάντηση , διότι ξέρουμε τον....... συκοφανΤάκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά άσχετε Γεωργακόπουλε και από .......10000 σημεία να συνταγογραφήσω, πάλι σε ασθενείς μου δεν θα απευθυνθώ και το όριο δεν θα τηρήσω ; Πας καλά ρε .......αντιπρόεδρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΝΩ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΙ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΣΙΜΗ & ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ -ΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ- ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοβαρα τωρα παντως κ. Μαστορακου, επειδη ο τυπος ειναι .......ανεκδοτο και δεν πολιπιστευω να υπαρχει δυνατοτητα να συνταγογραφει το ιδιο προφιλ γιατρου απο πολλα σημεια, καντε μια ερωτηση στην ΗΔΙΚΑ! Θα γινει......ρομπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .......οι εργαστηριακοί ιατροί ανοίγουν περισσότερα του ενός εργαστήρια ώστε να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, προσπαθώντας να πετύχουν μείωση της τιμής των αναλώσιμων που αγοράζουν.......!!! Είναι κακό να θέλεις να αυξήσεις τον κύκλο εργασιών σου ? Αύξηση του δικού μου κύκλου δεν σημαίνει μείωση του κύκλου των υπολοίπων ? Η συνολική ζήτηση δεν είναι η ίδια ?Μα τι λέει ο ......άνθρωπος ? Αυτοί οι τύποι μας .....διοικούν? Οϊμέ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .......αναφέρει πως όσο η πελατεία ενός ιδιώτη ιατρού αυξάνεται, τόσο αυξάνεται και το «ζεστό χρήμα» από τους πολίτες προς τους ιδιώτες ιατρούς.......! Προφανώς Γεωργακοπουλέσκου ! Μάλιστα αν δεν το ......παρατήρησες όσο αυξάνεται η πελατεία του .......μπουγατσατζή αυξάνονται και τα λεφτά που παίρνει από τους πολίτες/πελάτες ! Το ίδιο ισχύει μάλιστα για κάθε επάγγελμα ! Τι το περίεργο έχει ο ιδιώτης γιατρός ; Γιατί θα έπρεπε να ισχύει κάτι διαφορετικό ; Ανησυχείς μήπως δεν περισσέψει χρήμα για τους κηφήνες του ΕΣΥ όπως υπήρξες εσύ ; ; Όταν συνεχώς κόβεις τις παροχές των ασφαλισμένων δεν αυξάνεται το χρήμα των ιδιωτών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΗΦΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Αυγη δημοσιευσε την απαντηση σας κ. Μαστορακου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω λεω να γινει Κρατικη Επιτροπη με συμμετοχη του εοπυυ που να γνωμοδοτει αν μπορουμε να παμε . ........τουαλετα ! Ετσι θα ικανοποιηθει επιτελους και ο . ........συντροφος Γεωργακοπουλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κα Μαστορακου μηπως πρεπει να γινει μηνυση σε αυτον τον τυπο για συκοφαντικη δυσφημιση ολων των γιατρων του εοπυυ. Επισης στον ιατρικο συλλογο που ανηκει δεν υπαρχει πειθαρχικο;Δεν καταλαβαινουν οτι συκοφαντει ολο τον ιατρικο κοσμο;Και μη μου πειτε οτι ειναι πολιτικο προσωπο γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ζητηστε απο την ΗΔΙΚΑ να μας πει αν μπορουν 100 ατομα με τον ιδιο κωδικο να συνταγογραφουν .......ταυτοχρονα και αν οχι οπως υποψιαζομαι καντε του μηνυση !

      Διαγραφή
  14. Ο αντικειμενικος αναγνωστης ανεξαρτητα αν συμφωνει η διαφωνει με τον αντιπροεδρο του ΕΟΠΥΥ διαπιστωνει αν μη τι αλλο οτι ο λογος του δεν ειναι υβριστικος σε αντιθεση με τις υβριστικες τοποθετησεις ανωνυμων σχολιαστων.Κρατειστε το επιπεδο κα Μαστορακου,ειδαλλως αδικειτε τον εαυτο σας.Οσον αφορα την ουσια των τοποθετησεων ,ο κοσμος το"χει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι.Δεκαρικακι και συνταγη που γραφουν οι γραμματεις ιατρειων η φαρμακειων.Ειναι αδικο και για τους ασφαλισμενους και για του μη συμβασιουχους ιατρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τόνος του αντιπρόεδρα είναι κάτι χειρότερο από υβριστικός ! Είναι συκοφαντικός και γεμάτος ψέμματα !Φακελάκι πέφτει στο Δημόσιο όπου διέπρεψε ο ......σούπερ αντιπρόεδρος! Το θέμα των ραντεβού έχει ρυθμιστεί τρόφιμε του χρΕΟΠΥΥ με την ανάρτηση των ρανρτεβού! Κανένα επιχείρημα σοβαρό θα πεος?

      Διαγραφή
    2. Ο αντικειμενικός αναγνώστης βλέπει ότι εστιάζετε στον τόνο , διότι δεν μπορείτε να απαντήσετε στα επιχειρήματα που αναπτύσσουν τόσο η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ όσο και οι σχολιαστές ! Όταν το καταφέρετε (λέμε και κανα αστείο να περνά η ώρα!), τότε να διαμαρτυρηθείτε για τον τόνο ! Όσο συκοφαντείτε άνευ επιχειρημάτων αυτούς που χρωστάτε τα μαλλιοκέφαλά σας , ΔΙΚΑΙΩΣ σας βρίζουν και ΛΙΓΟ σας είναι! Το ψευτοθέμα του δεκάρικου είναι ανύπαρκτο και φτηνός αποπροσανατολισμός από το γεγονός της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ σας να απαντήσετε !

      Διαγραφή
    3. Αργόσχολε υπάλληλε του Γεωργακόπουλου , η ουσία είναι ότι ο κόσμος εξυπηρετείται άψογα από εμάς για αυτό και θα γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις ......τσαντιροΤΟΜΥ σας που απευθύνονται σε ......σεισμόπληκτους και μόνο! Και ακόμη και αν το απαιτούσαμε ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ το δεκάρικο διότι ξέρει ότι αντιμετωπίζεται σωστά σε αντίθεση με τις τριτοκοσμικές σας δομές με το φακελάκι και την αναξιοκρατία! Άδικο είναι για τον κόσμο που την πολιτική Υγείας την καθορίζουν Ψεύτες , Συκοφάντες και Άσχετοι! Άδικο για τους ασφαλισμένους είναι επίσης που τους ετοιμάζετε ......στάνες βαφτισμένες ......ΤΟΜΥ πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες !
      ΥΓ φυσικά τσιμουδιά γα όσα λέει η κ. Μαστοράκου , ε ......αντικειμενικέ σχολιαστή;

      Διαγραφή
    4. Για τις ......κόσμιες εξυπνάδες Γεωργακόπουλου ενώ χρωστά στους ΠΑΝΤΕΣ πχ για την .....κατηγορία ότι ιδιώτες έχουν ανοίξει πολλά ιατρεία, ότι αυτό αυξάνει την συνταγογράφηση,για το ότι τα πολλά σημεία συνταγογράφησης .......αυξάνουν την ......προκλητή ζήτηση, για την τρομερή .....κατηγορία ότι οι ιδιώτες προσπαθούν οι ......άθλιοι να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους και ......100 άλλα, θα πείς κάτι ........αντικειμενικέ σχολιαστή ; Δεν λέω γιατρέ , διότι προφανώς είσαι άσχετος ! Για την βρωμιά , την αδιαφορία , την έλλειψη προσωπικού , την έλλειψη υλικών , την εξέταση από ειδικευόμενο που μόλις ξεκινά , ο κόσμος το έχει ή δεν το έχει τούμπανο ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΚΑ/ΕΣΥ ; Δεν άκουσαα, είπες κάτι ; A, πας να πάρεις την άδεια από τον .......γκουρού της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Υγείας συκοφανΤάκη ......καλά.......καλά......περιμένω!

      Διαγραφή
    5. Για να καταλάβω δηλαδή , μας κατηγορεί για χίλιες παρανομίες χωρίς ΚΑΜΙΑ απόδειξη και ακόμη και για τα πιο φυσιολογικά πράγματα του κόσμου πχ ότι θέλουμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών μας ή ότι με τις ιδιωτικές επισκέψεις.......παίρνουμε χρήματα και .......εμείς είμαστε οι υβριστές ; Δεν είναι ο ίδιος ΨΕΥΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΥΒΡΙΣΤΗΣ και ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ ; Όσο για το ανώνυμος , φυσικά ως συμβεβλημένος θα γράψω ανώνυμα για να προστατευτώ ! Αν ήμουν πχ υπουργός Υγείας απλά θα τον απέλυα και αν ήμουν Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ θα του έλεγα τα 'ιδια πράγματα επώνυμα ! Σας ενοχλεί ε; Άσχημο πράγμα η ......Δημοκρατία ! Τι κρίμα να μην είμαστε στην .......Ρουμανία το 1978 ! Μαύρο .......φίδι θα είχε φάει τους ......θρασείς ανώνυμους που θέλουν να θίξουν αυτόν τον....... Μέγα Λαϊκό Αγωνιστή!

      Διαγραφή
    6. Το ότι αδιάκοπα ΚΟΒΕΤΕ τις παροχές των ασφαλισμένων είναι .......δίκαιο για αυτούς ? Το ότι με τον ΕΦΚΑ ......ρημάζετε και τους μη συμβεβλημένους είναι ......δίκαιο για αυτούς ! Ρωτάω γιατί βλέπω ότι σε έπιασαν τα.......κλάματα για ασφαλισμένους και μη συμβεβλημενους !

      Διαγραφή
    7. Εσύ είσαι ο "αντικειμενικός αναγνώστης"????...Για τί αυτά που λες κάθε άλλο παρά αντικειμενικά είναι...Και συντάσσεσαι με τις συκοφαντίες Γεωργακόπουλου...Και ο λόγος του είναι συκοφαντικός και επομένως υβριστικός...Εάν υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες για γιατρούς, ας τις δώσει στα αρμόδια όργανα (Ιατρικούς συλλόγους, δικαστικές αρχές) και ας τους διώξει από τον ΕΟΠΥΥ...Τα "άκουσα", "μου είπαν", "ξέρω" κλπ τα λένε οι κυράτσες της γειτονιάς αλλά όχι σοβαρα άτομα σε υπεύθυνα πόστα...Και να σε ενημερώσω πως στις Δημοκρατικές χώρες της Δύσης "συλλογική ευθύνη" ΔΕΝ υπάρχει και είναι η βάση του νομικού πολιτισμού μας(εάν έχεις κάποια επαφή) Τώρα το επίπεδο που κρατάς εσύ, που βγαίνεις και κριτικάρεις τις τοποθετήσεις συναδέλφων που είναι επί εξι μήνες (ούτε το 2016 δεν έχουν εκκαθαρίσει οι Μπερσιμοβλασταρακογεωργακόπουλοι) εντελώς απλήρωτοι και καθυβριζόμενοι και μιλάς με στυλάκι για "δεκαρικάκια" και για "τούμπανα" ή "καμάρια", είναι όχι απλά χαμηλό αλλά υπό το μηδέν...Και τι θέλεις να κάνει η κυρία Μαστοράκου δηλαδή???...Να λογοκρίνει και να κόβει τις απόψεις και τις διαμαρτυρίες των -δίκαια - αγανακτισμένων γιατρών...Αν θέλεις τέτοια τράβα στη Βενεζουέλα ή στην Βόρειο Κορέα, ή γύρνα στο χρόνο πίσω στην ΕΣΣΔ του Στάλιν, γιατί "φωνάζει" από μακρυά η κουλτούρα σου...

      Διαγραφή
  15. Συνταγη και 10ρικακι και μαλιστα απο την,οσο καιρο,επιδοτουμενη απο τον ΟΑΕΔ γραμματεα η και το φαρμακειο.Η ιατρικη εξεταση το απογευμα μαυρη.Ελεος.Ο κοσμος το"χει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι.Σας πειραξε που τα λεει ο Γεωργακοπουλος?Ολοι συγγενεις,γειτονες το λενε γιατι αυτο εισπρατουν δυστυχως απο την πλειοψηφια των συμεβλημενων.Η κατασταση εχει λαβει τετοιες διαστασεις ω στε ειναι αποριας αξιον πως στεκονται οι ανθρωποι που ειναι συνεπεις και σεβονται τις συμβασεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που είναι οι καταγγελίες λαμόγιο? Πόσες έχουν γίνει ! Είσαι ΨΕΥΤΗΣ ! Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε οριστικά με την ανάρτηση των ελεύθερων ραντεβού ! Όσο για το ίνδαλμά σου τον Γεωργακοπουλέσκου ,πές του καλύτερα να υπογράψει κανα ένταλμα πληρωμής (όχι μόνο σε εσένα!) και να αφήσει τα ......σάπια!

      Διαγραφή
    2. Βλέπω ότι τα τρολς του χρΕΟΠΥΥ ενοχλήθηκαν ! Έχεις κάτι να πεις σχετικά με τα επιχειρήματα της ΕΝΙ ή των σχολιαστών ; Αν όχι , πήγαινε να γλύψεις το πιάτο που μόλις άφησε ο .....Τάκης στο τραπέζι και άσε τις εξυπνάδες! Και την άλλη φορά που θα ανοίξετε το στόμα σας να έχετε και κάτι χειροπιαστό να πείτε , ΚΗΦΗΝΕΣ του χρΕΟΠΥΥ !

      Διαγραφή
    3. Στον εισαγγελέα τα κρούσματα αν υπάρχουν ......τεμπελχανά ΔΥ του ΕΟΠΥΥ ! Έτσι; Δεν είναι Ρουμανία του Τσαουσέσκου εδώ! Τα κόλπα της.....Σεκιουριτάτε να τα ξεχάσετε !

      Διαγραφή
    4. λασπη και ψεματα. 10ρικο-20ρικο η οτι θελεις ο καθε ιατρος, δινουν οι ασθενεις οταν ο ιατρος εχει συμπληρωσει τα 200 ατομα που στους παθολογους φυσικα και γινεται πολυ γρηγορα. αν δεν θελει το κρατος να πληρωνει ο λαος ας αυξησει το πλαφον. φτανει ομως με την λασπη σας.

      Διαγραφή
    5. προφανως εισαι ιατρος του πρωην ικα και ειχες το μελι και το εχασες.... αν εχεις αποδειξεις να καταγγειλεις αλλιως σιωπη

      Διαγραφή
  16. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΙΑΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι θλιβερο το θεαμα ενος κρατικου υποτιθεται αξιωματουχου να δινει συνεντευξεια ΜΟΝΟ σε ......κομματικη εφημεριδα! Τα συμπερασματα .......δικα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Αυγουλα δημοσιευσε την απαντηση της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ οπως επιβαλλει η δεοντολογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο γεωργακοπουλος ενας κομματικος του χειριστου ειδους ειναι απαραδεκτος. μπραβο στην επιστολη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή