Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Σοβαρός τραυματισμός ειδικευόμενου γιατρού στο “Ελπίς”Ο γιατρός έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, η οποία υποχώρησε.

IATRONET.GR

Διασωληνωμένος στο “Γ. Γεννηματάς” της Αθήνας νοσηλεύεται ένας νεαρός ειδικευόμενος γιατρός, ο οποίος τραυματίστηκε σε ώρα εργασίας στο νοσοκομείο “Ελπίς”.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αττικής (ΕΙΝΑΠ), ο γιατρός έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, η οποία υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Το προεδρείο της ΕΙΝΑΠ καταλογίζει σοβαρές ευθύνες σε όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και “εξοικονομώντας” αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές.

Η ΕΙΝΑΠ στέκεται δίπλα στον γιατρό και την οικογένειά του και τού εύχεται επιτυχή και σύντομη ανάρρωση.

Δημ.Κ.

2 σχόλια:

  1. Συγκλονίστηκα...Καλή ανάρρωση συνάδελφε, να γίνεις γρήγορα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο συνάδελφος και να μην έχουμε κανένα άλλο ατύχημα από κακή συντήρηση εργασιακού χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή