Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

214 γιατροί και νοσηλευτές με διετείς συμβάσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

EΘΝΟΣ - «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Εως την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για 214 τελικά θέσεις στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). 

Το νεο προσωπικό θα απασχοληθεί σε νοσοκομεία όλης της χώρας

Αρχικά, η πρόβλεψη αφορούσε 218 θέσεις, ωστόσο, βάσει της προκήρυξης, θα καλυφθούν 214. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 41 Ιατροί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 173 Νοσηλευτές Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το νέο προσωπικό θα συνάψει συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο ετών.

Οσο για την κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

• ΠΕ Ιατρών, 41 θέσεις,

• ΠΕ Νοσηλευτών, 67 θέσεις,

• ΤΕ Νοσηλευτών, 79 θέσεις, και

• ΔΕ Νοσηλευτών, 27 θέσεις.

Στα νοσηλευτικά ιδρύματα που θα απορροφήσουν το προσωπικό περιλαμβάνονται τα Νοσοκομεία Αθηνών: Ευαγγελισμός, Αγιος Σάββας, Παίδων Αγία Σοφία, Αγλαΐα Κυριακού και Παίδων Πεντέλης, το ΚΑΤ, το Σισμανόγλειο, ο Ερυθρός Σταυρός και το Σωτηρία, το Τζάνειο Πειραιώς, το Θριάσιο Ελευσίνας, το Ασκληπιείο Βούλας και το Αντικαρκινικό Μεταξά.

Οσο για τα νοσοκομεία της περιφέρειας που θα ωφεληθούν από τις νέες προσλήψεις είναι τα εξής: ΓΝ Χίου, Σάμου, Μυτιλήνης, ΓΝΘ Παπαγεωργίου, ΓΝΘ Παπανικολάου, ΓΝΘ Γεννηματάς, ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ, ΓΝΘ Ιπποκράτειο, ΓΝΘ Θεαγένειο, ΓΝ Βέροιας, Κομοτηνής, Δράμας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Εδεσσας, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Λάρισας, Βόλου, Κορίνθου, Πύργου, Πατρών Αγιος Ανδρέας, Παίδων Πατρών, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Καλαμάτας, Αγρινίου, ΠΓΝ Ηρακλείου Κρήτης, Βενιζέλειο Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Αγίου Νικολάου.

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 5212854. Αναλυτικά, η προκήρυξη βρίσκεται αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.keelpno.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου