Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

“Σκασιαρχείο” εργαζομένων από την εφημερία στο ΠΑΓΝΗ


Εφημερία για έξι πραγματοποιούσε μόλις ένας εργαζομενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως διαπίστωσε ο ίδιος ο αναληρωτής διοιηκητής του, σε αφινιαδιαστικό έλεγχο. Οι πέντε του “σκασιαρχείου” αναζητήθηκαν και εμφανίστηκαν μισή με μία ώρα αργότερα. Τώρα καλούνται σε απολογία.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Γιάννης Φανουργιάκης αποφάσισε να επιθεωρήσει τις κλινικές του ΠΑΓΝΗ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο κ. Φανουργιάκης αιφνιδιάστηκε αρνητικά, οταν διαπιστώθηκε πως σε ένα τμημα από τους έξι εργαζόμενους σε ενεργή εφημερία, μολις ένας ήταν στη θέση του.

Οι… αγνοούμενοι αναζητήθηκαν και εμφανίστηκαν λίγη ώρα αργότερα, αλλά δεν πρόκειται να γλυτώσουν έτσι εύκολα, αφού διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος ξεκαθάρισε πως πρόκειται να κληθούν σε απολογία, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι διευθυντές του τμήματος.

“Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στα δύο νοσοκομεία για να διαπιστώσουμε αν οι εφημερίες γίνονται κανονικά”, ανέφερε ο κ. Τασσόπουλος, ξεκαθαρίζεται πως όσοι διαπιστώσουν πως απουσιάζουν αδικαιολόγητα θα έχουν κυρώσεις.

Πηγή: Cretalive, ΠΑΤΡΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Οταν εχεις ενεργή εφημερια,εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέσα στο νοσοκομείο.
    Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία!!!!
    Πρέπει να τιμωρηθούν,και μάλιστα παραδειγματικά!
    Όσοι άλλοι μένουν μέσα ειναι τα κορόιδα,και αυτοι οι έξυπνοι;;;
    Μπράβο στην διοίκηση!
    Προσωπική άποψη;
    Παράβαση καθήκοντος,πειθαρχικό,και σπίτι!
    Απλά πράγματα,αυτονόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή