Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δήλωση Προέδρου ΠΙΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΙΣ 

ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΜΙΧΑΗΛ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Π.Ι.Σ. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 28 & 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την μη συμμετοχή του Π.Ι.Σ. στο Συνέδριο που διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας στις 28 και 29 Μαρτίου 2017 στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», με τη συμμετοχή πολλών επιστημόνων ομιλητών, ξένων και Ελλήνων για θέματα της Δημόσιας Υγείας, που αφορούν τη χώρα μας.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν προσεκλήθη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, για να εκφράσει τις θέσεις του θεσμικού συμβούλου της Πολιτείας σε θέματα υγείας σε αυτό το Συνέδριο, το οποίο έχει μεγάλη σημασία.

Η απλή πρόσκληση παρουσίας του αποδοκιμάζεται από τον Πρόεδρο του ΠΙΣ και εκφράζεται η λύπη του για τις αδυναμίες και τις παραλείψεις των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος συνέβαλλε και συμβάλλει καθοριστικά με δράσεις, ενημερώσεις και καμπάνιες, τόσο για τον αντιγριπικό εμβολιασμό όσο και για άλλες λοιμώδεις παθήσεις και είχε κοινές συσκέψεις για συνεργασία δράσεων, προς αυτή τη κατεύθυνση, με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Π.Ι.Σ. θα συνεχίσει, ανεξαρτήτως της παράλειψης αυτής, να ενδιαφέρεται τα μέγιστα για τα ζητήματα Δημόσιας Υγείας. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου