Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Νέα μέλη στο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλα τα ονόματα

Health Report

Το νέο ΔΣ του πολυσυζητημένου Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων όρισε το υπουργείο Υγείας

Ειδικότερα η απόφαση για το νέο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ φέρει την υπογραφή τόσο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, όσο και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη.

Ως μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) όρισαν τους εξής:

α. Ρόζενμπεργκ Θεόφιλο του Γεωργίου, Αναπληρωτή Καθηγητή
χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον Βατόπουλο Αλκιβιάδη του Κωνσταντίνου, Καθηγητή
μικροβιολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

β. Τερζίδη Αγάπιο του Κωνσταντίνου, Πανεπιστημιακό υπότροφο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Γαβανά Μάρθα του Χρήστου, Επιμελήτρια Α΄ Ε.Σ.Υ. Γενικής Ιατρικής, Επιδημιολόγο.

γ. Κάντζανου Μαρία του Νικολάου, ιατρό βιοπαθολόγο, επίκουρη καθηγήτρια επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Ιωαννίδου Ελένη του Γεωργίου, ιατρό παθολόγο λοιμωξιολόγο στο Γ.Ν. Ρεθύμνου.

δ. Πανοτοπούλου Ευσταθία του Σωτηρίου, Διευθύντρια Ιολογίας Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», με αναπληρώτριά της την Σύψα Βάνα του Γεωργίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ε. Δαφνή Ουρανία του Γεωργίου, Καθηγήτρια Βιοστατιστικής της Σχολής Επιστημών Υγεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Καββαθά Δήμητρα του Ιωάννη, Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. της Δ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλ λινικής του Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ.

στ. Φαραζή Αθηνά του Ιακώβου, δικηγόρο Αθηνών, με αναπληρώτριά της την Μπίτσικα Χρυσούλα του Γεωργίου, δικηγόρο.

ζ. Μιχάκου Μαρία του Δημητρίου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων Νομικών Προσώπων ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτριά της την Σταύρου Θεοδώρα του Γεωργίου, Προϊσταμένη του Τμήματος μεταδοτικών και μη μεταδοτικών νοσημάτων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.

η. Κουντουρά Δημήτριο του Αναστασίου, Ειδικό Παθολόγο – Ηπατολόγο, Διευθυντή της Β΄ Παθολογικής – Ηπατολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ», Εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Καραΐσκο Δημήτριο του Αντωνίου, Ψυχίατρο των πολυϊατρείων της ΕΛ.ΑΣ.

θ.Ροκαδάκη Γρηγόριο του Εμμανουήλ, Ιατρό Οφθαλμίατρο, Εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.), με αναπληρωτή του τον Βαρνάβα Δημήτριο του Γρηγορίου, Ιατρό Οφθαλμίατρο.

Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ορίσθηκε όπως αναμενόταν εξάλλου ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ και Αντιπρόεδρος ο Αγάπιος Τερζίδης.
Η θητεία των μελών του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι τριετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου