Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Προσφορά εργασίας για γενικούς γιατρούς

Posted By: Virus

Εργασία σε νέους, κυρίως, Γενικούς Γιατρούς, με μισθό και πρόσθετες παροχές προσφέρεται στις περιοχές Κυλλήνη, Κέρκυρα, Κω και Αθήνα, από την 1η Μαΐου 2017.

Απαραίτητη είναι η κατοχή άδειας οδηγήσεως και η γνώση της Αγγλικής, ενώ θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν η γνώση της γερμανικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν μέχρι το τέλος Μαρτίου ένα σύντομο βιογραφικό και αντίγραφο του τίτλου ειδικότητάς τους (pdf) στον ΓΓ της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ), Αντώνη Μπατίκα στο antbatika@gmail.com.

3 σχόλια:

  1. Γιατι πρεπει να εχει και διπλωμα θα οδηγει το ασθενοφορο; Εγω παντα πιστευα οτι το μονο απαραιτητο προσον στην πατριδα μας για να δουλεψεις σαν γιατρος ηταν το πτυχιο και η ειδικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θυμίζει <> .Δηλαδή επιδέξιοι <> ιατρούς που μπροστά στο φάσμα της ανεργίας δεν έχουν άλλη επιλογή και τους χρησιμοποιούν σε τουριστικά θέρετρα κυρίως , με σκοπό την εξαπάτηση ασφαλιστικών εταιριών του εξωτερικού (μέσω υπερβολικών χρεώσεων ) .Φυσικά οι επιδέξιου εισπράττουν και οι ιατροί είναι άθελά τους και αυτοί θύματα .Φυσικά όταν λήξη η τουριστική σαιζόν οι ιατροί απολύονται . Εάν αυτά γίνονται μέ την μεσολάβηση της ΕΛΕΓΕΙΑ τότε το θέμα αποκτά πρόσθετη βαρύτητα . Εαν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη ..... αλλα δεν νομίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια κούπα ρύζι,αφέντη;
    Με αγάπη,ο κινεζος δούλος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή