Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ενέργειες ΕΕΚΕ για θέμα κλήσης σε απολογία ιατρών για συνταγογράφηση φαρμάκων


Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος



Σε συνέχεια της από 19/12/2016 επιστολής μας προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Μπερσίμη Σωτήριο υπήρξε συνάντηση του προέδρου της ΕΕΚΕ κ. Πατσουράκου Φωτίου με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Γεωργακόπουλο Τάκη.

Η συνάντηση αφορούσε την κλήση ιατρών για παροχή εξηγήσεων για συνταγογράφηση φαρμάκων που κατά τον ΕΟΠΥΥ είναι εκτός γνωστικού πεδίου των καρδιολόγων και στη συνέχεια η ένωσή μας απέστειλε επιστολή στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία ζητώντας να λάβει θέση για το ανωτέρω θέμα.


Για την από 19/12/2016 επιστολής της ΕΕΚΕ προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ πατήστε ΕΔΩ

Για την σημερινή επιστολή της ΕΕΚΕ προς την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία πατήστε ΕΔΩ

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας

Φ.Ν. Πατσουράκος  Δημόπουλος Βασίλειος

3 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ-ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ-ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ .ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θρασος των......στοκων του ΥΠΥΓ ειναι περα απο καθε οριο! Τι θα πει .....αρχιηλιθιοι εντος του γνωστικου μου αντικειμενου? Ως Ουρολογος πχ δεν μπορω να κανω μια αντιγραφη συνταγης για Α/Υ ? Για εναν συγγενη, εναν φιλο, εναν βαρεως πασχοντα που δεν μπορει να τρεχει σε ......40 γιατρους? Τον αγροτικο που τον αφηνετε να συνταγογραφει τα ......ποιες οι γνωσεις και ποια η εμπειρια του? Εσας το μονο που επρεπε να σας απασχολει ειναι αν ειμαστε εντος οριου συνταγογαφησης της ειδικοτητας και με το απαιτουμενο ποσοστο γενοσημων! Τα υπολοιπα, τι σας ενδιαφερουν? Ως ποτε θα αποφασιζουν ασχετοι, βλακες και ανεπιδεκτοι μαθησεως για αυτα τα θεματα? Και εσεις συναδελφοι Κ/Δ σοβαρα τωρα......δικαιολογειστε επειδη κανατε καποιες αντιγραφες συνταγης για να εξυπηρετησετε τους ασθενεις σας αντι να πειτε στα......γιδια του ......χρΕΟΠΥΥ , αει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ίδιοι που επιτρέπουν την συνταγογράφηση στις......μαίες , καλούν τους γιατρούς σε απολογία , διότι προφανώς είναι ανάξιοι να κάνουν .......αντιγραφή συνταγής ! Αλλά μήπως οι ......κουμπούρες του ΕΟΠΠεως , είναι σε θέση να ξεχωρίσουν την την συνταγογράφηση θεραπείας που κάνει ο ειδικός, από την......αντιγραφή συνταγής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή