Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση ΟΕΝΓΕ για τις εξελίξεις με την τριτανακοπή


Αθήνα 7 Μαΐου 2018
Α.Π: 8831

Συνάδελφοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27.04.2018 κατατέθηκαν στο ΣτΕ μέσω της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε τρία δικόγραφα τριτανακοπής. Το ένα, που αφορά τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Αθήνας - Πειραιά έχει 2.338 τριτανακόπτοντες. Το δεύτερο και το τρίτο, που αφορούν τα υπόλοιπα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας όλης της χώρας έχουν 2.321 και 2.387 αντίστοιχα τριτανακόπτοντες. Συνολικά 7.046 συνάδελφοι από όλη τη χώρα.

Είναι σημαντικό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, χιλιάδες συνάδελφοι μέσω των Ενώσεων, μελών της Ομοσπονδίας μας, αλλά και μεμονωμένα, δήλωσαν συμμετοχή στην άσκηση τριτανακοπής.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία, μετά τη δημοσίευση της 431/2018 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφού απευθύνθηκε σε δικηγόρους, εκτίμησε τα πράγματα και κατέληξε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου στις 29.03.2018 να ασκηθεί τριτανακοπή κατά της επίμαχης απόφασης και να καλυφθεί το σύνολο των εξόδων από την Ομοσπονδία.

Συνάδελφοι ο αγώνας για την αποκατάσταση των μισθών μας δεν εξαντλείται στη δικαστική διεκδίκηση. Καμία αυταπάτη ότι αρκεί μία απόφαση δικαστηρίου που θα μας δικαιώνει για να ανακτήσουμε τις απώλειες που είχαμε τα χρόνια της κρίσης. Μόνο ο οργανωμένος, μαζικός, συλλογικός αγώνας μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, πιο μαχητικά μέχρι την τελική δικαίωση. Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

1 σχόλιο: