Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Αποκλειστικό:Έρχονται δυο νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τις προμήθειες

.Της Νικολέτας Ντάμπου - Healthweb
Νομιμοποιήσεις χωρίς τέλος...

Της Νικολέτας Ντάμπου

Έρχονται δυο νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για να ρυθμιστούν οι προμήθειες που έκαναν στο τέλος του 2016, οι ΥΠΕ για λογαριασμό των δημόσιων νοσοκομείων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr .

Οι 16 φορές που νομιμοποιήθηκαν οι προμήθειες των δημόσιων νοσοκομείων και των ΥΠΕ δεν φαίνεται να είναι αρκετές . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr πρόκειται να έρθουν άλλες 2 νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι προμήθειες που πραγματοποιήθηκαν από τις ΥΠΕ για τα δημόσια νοσοκομεία στο τέλος του 2016.

Τι να υποθέσουμε λοιπόν ; Ότι ο τρόπος προμηθειών που επέλεξε και πάλι το Υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί ούτε με όσες παρόμοιες νομοθετικές παρεμβάσεις γινόντουσαν μέχρι τώρα ; Ότι οι προμηθευτές δεν έχουν πληρωθεί ακόμη άρα τα πλεονάσματα που πολυδιαφημίζονται δεν υπάρχουν και θα επιβαρύνουν το 2017 ; Ότι κάποιοι υπάλληλοι νοσοκομείων μαθαίνουν ότι όποια παρανομία και να κάνουν όσο σοβαρή και εάν είναι πάντα θα νομιμοποιείται; Εκπαίδευση στην παρανομία και μόνο !! Κατά τα άλλα νέο νόμο για τις προμήθειες θέλουν…!!

Και μην μου πουν ότι φταίει ο ισχύον νόμος . Γιατί αυτόν εφαρμόζουν όλοι οι φορείς του δημοσίου, χωρίς προβλήματα και προπαντός χωρίς παρανομίες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου