Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Χειρουργεία με συνοπτικές διαδικασίες και δημοκρατικές διαδικασίες

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Όλοι αναγκάστηκαν να βγουν έξω από τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου ώστε να χειρουργήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με συνεργάτες του από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, περιστατικά που μετέφεραν από εκεί! Στις επεμβάσεις που έγιναν νωρίς σήμερα, επετράπη να παραστεί μόνο η προϊσταμένη των χειρουργείων της Ζακύνθου.

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, ο αναπληρωτής υπουργός έφτασε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Ζακύνθου μαζί με άλλους χειρουργούς και αναισθησιολόγους και πραγματοποίησαν επεμβάσεις σε δύο ασθενείς. Μετά, ο ίδιος ανήρτησε και σχετικές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του στο facebook.

Με την πράξη του αυτή ο κ. Πολάκης ήθελε προφανώς να αποδείξει ότι τα χειρουργεία είναι ασφαλή παρά τις αντίθετες αιτιάσεις των εκεί χειρουργών και αναισθησιολόγων.

Στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook, σχολίασε: «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (εκει που 4 μήνες κάποιοι κράταγαν σε υγειονομική ομηρία το νησί…..)
Το πρώτο τελείωσε (πλαστική βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό ΓΕΝΙΚΗ αναισθησία με χρηση του ΔΙΚΤΥΟΥ αερίων)».

2 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ. ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή