Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την ματαίωση του Καρναβαλιού



Τελείωσε η συνεδρίαση

21:25 Πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, αποφάσισε ομόφωνα, επί των παρόντων, την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Thebest.gr

Παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκε επανειλημμένα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δεν απάντησε τι θα γίνει με τις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα. 

Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης τέθηκαν αρκετές ενστάσειες για τους χειρισμούς της δημοτική Αρχής, ενώ επισημάνθηκε ότι η πόλη δεν θα πρέπει το τριήμερο να αφεθεί στην τύχη της, αλλά θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση "ΜΗ Καρναβάλι". 

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων αναφέρει τα εξής:

"Στην σημερινή, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, συζητήθηκε η ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, μετά την κυβερνητική απόφαση για ματαίωση των καρναβαλιών της χώρας, για τον φόβο μετάδοσης του κορωνοϊού.

Το Σώμα ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες ο Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, οι οποίοι ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο για τον κορωνοϊό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου