Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ακέφαλο το πανεπιστημιακό Πατρών

Συντάκτης: Virus

Ακέφαλο μαθαίνω ότι είναι πρακτικά εδώ και βδομάδες το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών. Η διοικήτρια, που είναι διορισμένη από την προηγούμενη κυβέρνηση, απουσιάζει συστηματικά, επικαλούμενη πρόβλημα υγείας, ενώ ο αναπληρωτής της έχει παραιτηθεί από το Δεκέμβριο μαζί με τα διορισμένα μέλη του Δ.Σ.

Ψάχνοντας το θέμα περισσότερο, με ενημέρωσαν ότι η διοικήτρια έχει διαγνωστεί με κοιλιακό ανεύρυσμα, το οποίο όμως δεν ενδείκνυται να χειρουργηθεί και εμφανίζεται σπανίως στο γραφείο της.

Να της ευχηθώ ότι καλύτερο για την υγεία της, αλλά έτερον εκάτερον. Όπως και να το κάνουμε, υπάρχει μείζον θέμα στη διοίκηση ενός νοσοκομείου, που είναι το μεγαλύτερο τόσο στη Δυτική Ελλάδα όσο και στην Πελοπόννησο, δεχόμενο τεράστιο όγκο επειγόντων περιστατικών.

Και αναρωτιέμαι: Ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Υγείας έχουν γνώση για το τι πραγματικά συμβαίνει; Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ τι κάνει; Εδώ που τα λέμε όπως έχουν αποψιλωθεί οι ΥΠΕ από αρμοδιότητες, τι να κάνει; Πλέον, οι διοικητές των ΥΠΕ μόνο για εγκαίνια και να βγαίνουν στα κανάλια είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου