Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Κορωνοϊός: Ο υφυπουργός Υγείας του Ιράν έτοιμος να καταρρεύσει καθώς έχει προσβληθεί από τον ιό



Μίνα Αγγελίνη - protothema.gr

Από το επίμαχο βίντεο με τις αντιδράσεις του Ιρανού υφυπουργού Υγείας, στο οποίο φαινόταν πως... κάτι δεν πήγαινε καλά, μια μέρα πριν βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό

Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένα 24ωρο προτού τεθεί σε καραντίνα αφότου διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Υγείας του Ιράν Ιράζ Χαριρτσί έδειχνε να αισθάνεται άσχημα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ίδρωνε, ξεΐδρωνε, έβγαζε τα γυαλιά του και μ' ένα χαρτομάντιλο σκούπιζε συνεχώς το μέτωπό του. Ο ίδιος μάλιστα στη διάρκεια της ομιλία του είχε τονίσει ότι η κατάσταση σχετικέ με τον ιό δεν είναι τόσο άσχημη στη χώρα του.

Πάντως, στο επίμαχο βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Ιρανός υφυπουργός φαινόταν ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.

Λίγες ώρες αργότερα, εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας επιβεβαίωνε στην κρατική τηλεόραση ότι ο υφυπουργός Υγείας του Ιράν Ιράζ Χαριρτσί μολύνθηκε από τον νέο κορωνοϊό και βρίσκεται τώρα σε καραντίνα.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου είχε ανακοινώσει πως ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό έφθασε τους 16 στο Ιράν και κάλεσε τους Ιρανούς να μένουν στα σπίτια τους, διότι αυτό «είναι ασφαλέστερο». Ο ίδιος πρόσθεσε πως υπήρξαν 34 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα, «περιλαμβανομένων 16 στην πόλη Κομ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου