Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

«Απρόθυμοι» να στελεχώσουν τις ΤΟΜΥ οι γιατροί

«Απρόθυμοι» να στελεχώσουν τις ΤΟΜΥ της νέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, εμφανίζονται οι ιατροί αφοί λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού, οι σχετικές αιτήσεις είναι περιορισμένες. Μάλιστα το υπουργείο Υγείας αναγκάστηκε να παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων τουλάχιστον για 15 ημέρες προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των υποψηφίων.
Health view.gr

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο tomy.moh.gov.gr.

Επίσης, το υπουργείο Υγείας αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας αποστολής-προσκόμισης της τελικής εξατομικευμένης φόρμας υποβολής αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. Επισημαίνεται ότι το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Αποστολές με σήμανση πέραν της 15ης Σεπτεμβρίου 2017 δεν γίνονται αποδεκτές και οι αιτήσεις θεωρούνται μη υποβληθείσες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ αφορά την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες».

17 σχόλια:

  1. Ποσο φουκαρας μπορει να ειναι καποιος για να κανει αιτηση για εφτακοσια ψωροευρω;Προφανως ολη η .....?φυρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ?ΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΑΡΑ ΤΑ ΤΟΜΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΟΣΟ ΘΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Αυτοχαρακτηρισου οσο θελεις Τακη αλλα μην χαρακτηριζεις τους σοβαρους γιατρους! Αφου ειστε πλειοψηφια ......λιμασμενοι του πεντακοσαρικου γιατι εφαγε φολα η προκηρυξη ? Αντε ρε στον Μασουτη να κανεις κανα μεροκαματο που παριστανεις τον γιατρο , ζητιανε !

      Διαγραφή
    3. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ 2-3. ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΡΟΛ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ. ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ .ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ !!!!ΕΣΕΙΣ!!!!!

      Διαγραφή
  2. Πωπωπω, πωπωπω, τι ......χαστούκι ήταν αυτό.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ξέρετε πάντως συνάδελφοι πως πλέον θα οργιάσουν! Παίζεται το κεφάλι των αχρήστων του ΥΠΥγείας από αυτό το θέμα και το ξέρουν! Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να δώσουμε ένα καλό μάθημα στην Πολιτική Τάξη των Αλητών , γαλαζοπράσινων και τωρινών που μας εξευτελίζει τόσα χρόνια! Γυρίστε ΟΛΟΙ την πλάτη στην κτηνιατρική ΠΦΥ ! Όλοι οι ΙΣ και όλες οι επαγγελματικές ενώσεις να βγουν με ανακοινώσεις κατά της τερατογέννεσης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοίγω πολυιατρείο , επειδή βλέπω ότι κάποιοι είναι πρόθυμοι να δουλεύουν τζάμπα, όποιος ενδιαφέρεται δίνω .....πιτόγυρο και κουτάκι .....κόκα κόλα κάθε .......εργάσιμη μέρα ! Στο τέλος της εβδομάδας και μια μπουγάτσα κρέμα δώρο !
    Αν είναι να το ξεφτιλίσουμε πλήρως ως γιατροί, ας το κάνουμε .....σωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞανθοΜαδούρο : ψάχνουμε λαμάκες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να μάζεψες λίγους Ξανθούρο αλλά είναι η .....ιατρική ελίτ του Έθνους! Καλού κακού πάρε και ......διερμηνείς για τις γυφτοΤΟΜΥ, δεν την βλέπω εύκολη την συνεννόηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολιστική .....σφαλιάρα στον σύντροφο Ξανθό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπουργάρα μου Ξανθέ, μήπως να έψαχνες και στα.....hot spots ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου αρέσει που τα όρνια έκαναν και προβλέψεις στην προκήρυξη για ......μεταπτυχιακά /διδακτορικά ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......έπηξαν στους άνευ και τους ρωσοπόντιους.......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από πού προκύπτουν τα 700 ευρώ; Συγγώμη, συνάδελφοι, αλλά δε μου βγαίνουν οι πράξεις. Δε λέω ότι η σύμβαση είναι ιδανική, τα 2 συν 2 χρόνια είναι κοροϊδία, αλλά αυτά τα 700 ευρώ ειλικρινά δεν τα πιάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1500 μεικτα, βγαλε φορο/εισφορες στο 50% τι μενει συναδελφε? Τι ακριβως δεν πιανεις?

      Διαγραφή
    2. Οτι δινεις ......60% φορο εισοδηματος και εισφορες το εχεις καταλαβει συναδελφε; Αρα τι μενει απο τα 1500;

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι υπερασπιστής κανενός και δεν προτίθεμαι να εμπλακώ σε ρίσκα τύπου ΤΟΜΥ. Όμως πράγματι τα νούμερα δεν θα είναι τόσο χαμηλά. Ο μισθός υπολογίζεται στα 1712 μικτά (μισθός επιμελητή Α'), ενώ αφού πρόκειται για εργασία πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης πιθανώς θα καλύπτεται και η ασφαλιστική εισφορά του γιατρού.

      Διαγραφή