Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο ΙΣΑ ενισχύει τον αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ με το ποσό των 5.000 ευρώ

Γιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Ο ΙΣΑ μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΙΣΑ Γ.Πατούλη και με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ προσφέρει 5.000 ευρώ στην οικογένεια του Παναγιώτη- Ραφαήλ Γλωσσιώτη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζοντας τη συμπαράστασή του, στο αίτημα της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, αποφάσισε μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΙΣΑ Γ.Πατούλη και με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ,στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασής του, να προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ, για να ενισχύσει την προσπάθεια να μεταβεί το παιδί στο εξειδικευμένο Κέντρο των ΗΠΑ.

Ο ΙΣΑ σέβεται την απόφαση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου- γιατί αυτό είναι το αρμόδιο θεσμικό όργανο της πολιτείας- ωστόσο αναγνωρίζει ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική και κάθε συμπολίτης μας δικαιούται να εξαντλήσει τα περιθώρια για το καλύτερο στην υγεία και τη ζωή του.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ να μεταφερθεί το παιδί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού εκφράζοντας την κοινωνική ευαισθησία των γιατρών της Αθήνας. Ο ΙΣΑ σέβεται τα θεσμικά όργανα, ωστόσο πιστεύει και στο δικαίωμα του κάθε συμπολίτη μας στη ζωή και στην ελπίδα. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για ένα παιδί ,η ευαισθησία μας είναι ακόμα μεγαλύτερη »

2 σχόλια:

  1. επι κυβερνησης σαμαρα-βενιζελου ο ισα ειχε δωσει 10.000 για τη σωτηρια της πατριδος.θα πρεπε να ειναι 10.000 κ για τον μικρο παναγιωτη.αυτα τα λεει γιατρος που τον εχει ρημαξει το κλου μπακ.ετερον ουδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΙΣΑ εχει διατυπωσει επιστημονικη αποψη ,ή περιοριζεται στο σεβασμο των αποψεων αλλων?Επιστημονικα στεκει η αποψη του συμβουλιου αυτου?Προφανως ο ΙΣΑ αδυνατει να το ελεγξει αυτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή