Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Πως ένας πρώην Συριζαίος γιατρός σάρωσε το ΣΥΡΙΖΑ!


Σάρωσε η παράταξη του Παναγιώτη Ψυχάρη στις εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ). 

Ο κ.Ψυχάρης είναι γνωστός συνδικαλιστής που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πριν λίγο καιρό αποχώρησε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαμαρτυρόμενος κυρίως για τους πρώην υπουργούς Ξανθό-Πολάκη που τον εξέθεσαν στο συνδικαλιστικό κίνημα των γιατρών του πρώην ΙΚΑ.

Να υπενθυμιστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του 2015 είχε δεσμευτεί στους πρώην γιατρούς του ΙΚΑ ότι θα επαναπροσληφθούν κανονικά στο δημόσιο σύστημα μετά τον Νόμο του Άδωνι Γεωργιάδη που τους επέβαλε να αποφασίσουν μεταξύ του ιδιωτικού τους ιατρείου ή του δημοσίου συστήματος. Τελικώς όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά συνέχισε κανονικά την εφαρμογή του Νόμου Γεωργιάδη.

Οι εκλογές

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για τον Σύλλογο της Αττικής ο Παναγιώτης Ψυχάρης ηγείτο του Ενιαίου Ανεξάρτητου Ψηφοδελτίου το οποίο και σημείωσε σαρωτική νίκη με ποσοστό 53,7% και 7 Έδρες στις 13!

Η συμμετοχή των γιατρών στις εκλογές ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη με ποσοστό που άγγιξε το 60%.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας αντάξιο των κατοίκων της χώρας μας» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψυχάρης μετά τη νίκη του στις εκλογές.

Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο κατέχει πλέον την πλειοψηφία στο ΔΣ του Συλλόγου με 7 έδρες στις 13.
Επίσης 3 έδρες έλαβε το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τη γνωστή συνδικαλίστρια Β.Ανεμοδουρά, 2 έδρες το Αγωνιστικό Μέτωπο (ΣΥΡΙΖΑ), 1 έδρα ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ).

Δ.ΕΥΘ.

6 σχόλια:

  1. Απο τους αξιοπρεπείς συνδικαλιστές που σπανίζουν σε όλους τους χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΗΛ. ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.ΦΑΤΕ-ΦΑΤΕ-ΦΑΤΕ.ΕΤΣΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΜΕΣΑ .ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν επαθε τιποτα ο ΣΥΡΙΖΑ.Επιβραβευτηκε ομως ο Π.ψυχαρης για τον αγωνα του,την επιμονη του,την εντιμοτητα του και την ΟΡΘΟΤΗΤΑ των θεσεων του.Το θεμα του εργασιακου των γιατρων του ΙΚΑ,εξεθεσε το ηγετικο διδυμο του υπουργειου Υγειας επι ΣΥΡΙΖΑ.Ηταν ΙΔΕΟΛΗΨΕΙΑ.Κατα τα αλλα συγχαρητηρια Συντροφε Παναγιωτη Ψυχαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργιάδης. Ο νεκροθάφτης της ΠΦΥ. Που είναι τος να μας ξαναπεί: "Δεν τους έδιωξε η τρόικα. Εγώ τους έδιωξα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι Ξανθοκηφηνας/Βαρδατρομπας/συκοφανΤακης ήταν όμως άξιοι συνεχιστές!

      Διαγραφή