Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Εισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Κικίλια


Τρικάκια και μπογιές πέταξε ο Ρουβίκωνας στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια στο Κολωνάκι.

Πρώτα χτύπησαν το… κουδούνι για να μπουν και αμέσως μετά η ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα πέταξε τρικάκια και φέιγ βολάν τα οποία έγραφαν: “Κάτω τα ξερά σας από τη δημόσια υγεία”.

Σύμφωνα με πληροφορίες για να μπορέσουν να εισέλθουν στο γραφείο παραπλάνησαν τους συνεργάτες του υπουργού. Μία καλοντυμένη γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και όταν οι εργαζόμενοι άνοιξαν την πόρτα, άλλα τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο χώρο.


Φεύγοντας έριξαν μπογιές στην πόρτα ενώ τους καταδίωξε αστυνομικός και έγινε μια σύλληψη.

Απαντώντας ο υπ. Υγείας ανέφερε: Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ.

Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία.

Και να πω ότι τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Υγείας, την προσπάθεια να στηριχθούν οι ευπαθείς ομάδες, την προσπάθεια του Ε.Σ.Υ. να έχει ανθρώπινο πρόσωπο ώστε να μπορέσει να στηριχθεί πραγματικά η μέση ελληνική οικογένεια, εμείς και θα την συνεχίσουμε και θα την εντείνουμε.

Καμία πράξη βίας δε μας πτοεί.

Καταδίκη της εισβολής από την κυβέρνηση

Την επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος Στέλιος Πέτσας.

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται. Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.










    ΑπάντησηΔιαγραφή