Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Θερμό Ιούνη προβλέπουν γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Γράφει: Βασιλική Αγγουρίδη - VIRUS.COM.GR

Την υπομονή τους έχουν αρχίσει να χάνουν οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, που βλέπουν τη νέα ημερομηνία λήξης των συμβάσεων να πλησιάζει, χωρίς το Υπουργείο Υγείας να αποσαφηνίζει τα σχέδια του για την ΠΦΥ.

«Στον αέρα» νιώθουν ότι βρίσκονται οι συμβεβλημένοι ιατροί του ΕΟΠΥΥ, καθώς τέλη Ιουνίου λήγει και παράταση που είχε δοθεί στις συμβάσεις τους με τον οργανισμό.

«Σε περίπου ένα μήνα οι συμβάσεις λήγουν και είναι άγνωστο αν θα ανανεωθούν, ενώ ασαφή παραμένουν και τα σχέδια που έχει το Υπουργείο Υγείας για τη νέα ΠΦΥ. Όλα είναι στον αέρα», δηλώνει στο Virus ο πρόεδρος της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ, Γ. Ελευθερίου.

«Ο Ιούνης θα είναι θερμός» προέβλεψε ο κ. Ελευθερίου εφόσον δεν υπάρξει ενημέρωση για το μέλλον των γιατρών.

«Κυβέρνηση και Υπουργείο πρέπει να μας ενημερώσουν αν θέλουν ιδιωτική υγεία και ποιο είναι το σχέδιο τους για την ΠΦΥ και τι πρόκειται να νομοθετήσουν», υπογράμμισε.

5 σχόλια:

  1. Γιατί ανησυχούμε; Πάλι θα γίνει μονομερής παράταση της σύμβασης. Να είμαστε ευχαριστημένοι αν οι όροι, που θα επιβληθούν θα είναι οι ίδιοι και δεν θα χειροτερέψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστημένοι θα είμαστε μην ανησυχείς ........... δε βλέπεις μόλις είπανε για πληρωμή ΦΕΒ..... σταμάτησαν οι αναρτήσεις σχολίων !!.... αυτοί είμαστε.... με ένα κοκαλάκι καθόμαστε σούζα!! .Αλήθεια ενημερωθήκατε από τις ΙΕΕ ? η παρανομία στο μεγαλείο της !! Τσίμπησαν και κάποιοι κάτι εκατομμύρια έτσι ξεκούραστα και ανέξοδα και δε βαριέσαι υπάρχει το ζωο ο μικροβιολογος ......λίγο πιο κάτω από το γαιδούρι!! Καλά για ΠΑΣΙΔΙΚ ΠΕΕΒΙ ΠΟΣΙΠΥ ουδέν σχόλιον....... σε λίγο αρχίζουν και τα μπάνια του λαού!!

      Διαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ...ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ,ΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ..ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ..ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ,ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ,ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ..ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή