Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΙΣΑ: Ενημέρωση του ΙΣΑ για την άδεια διακίνησης βιολογικών δειγμάτωνΕνημέρωση στους γιατρούς Βιοπαθολόγους, σχετικά με την διακίνηση βιολογικών δειγμάτων για τα οποία απαιτείται ειδική άδεια, απέστειλε ο Ιατρκός Σύλλογος Αθήνας.

Στην επιστολή, την οποία κοινοποιεί και προς την Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών - Βιοπαθολόγων - Κυτταρολόγων – Παθολογοανατόμων καθώς και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας, ο ΙΣΑ αναφέρει τα εξής:

«Συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που το διαγνωστικό σας εργαστήριο βιολογικών υλικών διακινεί βιολογικά δείγματα, οφείλετε να εκδώσετε ειδική άδεια διακίνησης διαγνωστικών δειγμάτων από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (άρθρο 14, παρ. θ του ΠΔ 84/2001).

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα καθώς και τη σχετική εγκύκλιο μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Ι.Σ. Αθηνών, στη διαδρομή Δικαιολογητικά-Έντυπα και εν συνεχεία, χορήγηση ειδικής άδειας διακίνησης διαγνωστικών δειγμάτων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου