Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!

υπουργοί υγείας

Συνάδελφοι, φίλοι, Βιοπαθολόγοι

Δυστυχώς είμαστε πιά ΜΟΝΟΙ

Η μοναδική κυβέρνηση της Αριστεράς και της Προόδου, στην οποία είχαμε στηρίξει τις τελευταίες μας ελπίδες για δικαιοσύνη και την επιβίωσή μας, αποδείχθηκε η ποιο ανάλγητη και η ποιο αδίστακτη από κάθε άλλη προηγούμενη.

Κατά το πρώτο επτάμηνο αυτής της διακυβέρνησης είχαμε πολλές επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (κκ Κουρουπλή και Ξανθό) και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την νέα αριστερή κυβέρνηση με ιδέες και προτάσεις (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), πάνω στην αποεπιχειρηματοποίηση της υγείας, την αναδιαμόρφωση του ΠΔ 84, την περιστολή της διασπάθισης των χρημάτων του ΕΟΠΥΥ, τον έλεγχο της πλασματικής ζήτησης, την κατοχύρωση της ειδικότητας κλπ. ελπίζοντας στον νέο αέρα δικαιοσύνης και σωφροσύνης που εξέπεμπε αυτή η κυβέρνηση της αριστεράς.

Όμως συναντήσαμε όχι απλά μια απίστευτα εκκωφαντική αδράνεια και αδιαφορία στα ταχύτατα διογκούμενα προβλήματα της Υγείας, αλλά μία αγαστή συνεργασία με την παραμένουσα ηγεσία του ΕΟΠΥΥ (κκ Κοντός και Ρηγάτος), προς την κατεύθυνση της περαιτέρω οριζόντιας μείωσης των τιμών των εξετάσεων και της πολιτικής των εκπτώσεων (rebate) ξεκινώντας από τους χαμηλούς τζίρους .

Μετά τις τελευταίες εκλογές, η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (κκ Ξανθός και Πολάκης), παρ’ όλες τις υποσχέσεις της για προστασία των μικρομεσαίων εργαστηρίων και πλήρη συνεργασία με τις Ενώσεις μας για τα θέματά μας, κατά την συνάντηση με τον Αν. Υπουργό κ. Πολάκη την Τρίτη 20-10-15, όπου και του εγχειρίσαμε υπόμνημα με θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), κυρίως για τον έλεγχο των δαπανών του ΕΟΠΥΥ, αυτή (η ηγεσία) δρώντας κεραυνοβόλα και εν κρυπτώ,( και ενώ ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντός έχει παραιτηθεί), την Πέμπτη 22-10-15 σε συνάντησή της με διοικητικό κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ (ομάδα κ. Ρηγάτου) , οριστικοποιούν την «Μείωση των τιμών» και το «rebate», όμως σε επίπεδα κατά πολύ χειρότερα και επιβαρυμένα από τις μέχρι τότε προηγούμενες προτάσεις του ιδίου του ΕΟΠΥΥ και της ίδιας ομάδας.

Ένα πρώτο ερώτημα που έρχεται στον νου είναι:

Προς τι αυτή η σπουδή αποδοχής των προτάσεων της απερχόμενης ηγεσίας του ΕΟΠΥΥ;

Γιατί να δεσμεύσουν την νέα ηγεσία με ειλημμένες αποφάσεις;

Γιατί να υιοθετήσουν αυτές τις ιατροκτόνες προτάσεις του ΕΟΠΥΥ τόσο εσπευσμένα;

Ο καθένας μπορεί να φαντασθεί ό, τι θέλει και… θα έχει πέσει μέσα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, (τις οποίες θα σας ανακοινώσουμε σύντομα) οι νέες ρυθμίσεις που προτείνει ο ΕΟΠΥΥ στηρίζονται σε τρεις κύριους πυλώνες:

1) Την έτι περαιτέρω (4η φορά) μείωση των τιμών των εξετάσεων κατά 20-70%

2) Την επιβολή εκπτώσεων (rebate) κατά 10 – 50%

3) Την νέα τροποποίηση του Κανονισμού του ΕΟΠΥΥ (ΕΚΠΥ) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ),

Δυστυχώς οι νέοι Υπουργοί μας κκ Ξανθός (γιατρός Βιοπαθολόγος) και Πολάκης (γιατρός Χειρουργός) με αυτόν τον τρόπουπογράφουν, την πλήρη εξαθλίωση υγείας και γιατρών και πολλά λουκέτα.

Σε πρώτη φάση, η εφαρμογή των μειωμένων τιμών και των εκπτώσεων θα κλείσει ΑΜΕΣΑ τουλάχιστον τα 1000 από τα 1973 εργαστήρια

Σε δεύτερη φάση, με την εφαρμογή των μειοδοτικών διαγωνισμών (σύμφωνα με τον ΕΚΠΥ), θα κλείσει και τα υπόλοιπα εργαστήρια ώστε να παραμείνουν μόνο οι λίγοι ΟΜΙΛΟΙ που θα απομυζήσουν ό, τι θα έχει απομείνει…

Έτσι έλαχε ο κλήρος σε Κυβέρνηση της Αριστεράς και σε αριστερούς Υπουργούς γιατρούς, να αποτελειώσουν ό, τι άφησαν οι προηγούμενοι.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΕΒΙ

17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ κε ΜΠΕΝΤΕΒΗ.
    ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΑ
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ .....
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!
    ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΤΩΡΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ 2.88 ΚΑΙ 1.76
    + REBATE + CLAWBACK = ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Ή ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ.
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ /ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ .ΜΠΕΝΤΕΒΗ (ΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ : Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ : ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΩΡΑ ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.η ΤΩΡΑ η ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΝΑΔΙΚΑ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ <> ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΛΗΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ......................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΘΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΕΒΗ ΚΑΙ ΤΗΝ κ.ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ . ΣΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα λέμε.Ας κάνουμε κάτι επιτέλους!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ, με τον προλαλλήσαντα, με μια διαφορά, αν ποτέ, αποφασισθεί μια επίσχεση, αυτή να είναι υποχρεωτική για ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΈΝΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΑΥΣΤΗΡΉ ΠΟΙΝΉ η οποία θα επιβάλλεται από τους Ιατρικούς Συλλόγους σε περιπτώσεις απείθειας. Διαφορετικά το σύστημα, πάντα θα βρίσκει τους πρόθυμους για συνεργασία, με απειλή, διακοπής της σύμβασης από τους υπόλοιπους , και έτσι θα κάνει την δουλειά του. Σε αυτήν την λεπτομέρεια στηρίζεται το σύστημα χρόνια τώρα και έχει καταφέρει να διοικούν οι απαίδευτοι, και συμπλεγματικοί, το ιατρικό σώμα που αν μη τι άλλο θεωρείται από τα πλέον μορφωμένα τμήματα του λαού.
    Σημ. Η λέξη ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ, δεν σημαίνει, απολύτως τίποτα για αυτούς στους οποίους απευθύνεται, ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ= ΓΕΙΑΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΣΤΑΣΗ ,ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  5. Εφόσον ''είχατε στηρίξει τις τελευταίες σας ελπίδες για δικαιοσύνη και για την επιβίωσή σας στην μοναδική κυβέρνηση της Αριστεράς και της Προόδου'' όπως λέτε, δηλαδή σε κομμουνιστές,σε μπολσεβίκους στην ψυχή...τώρα με τις υγείες σας κύριοι !!!
    Πάντα έτσι προοδευτικά σκεφτόσασταν !!!
    Από τότε που στηρίξατε και το ΠΑΣΟΚ το 2009 και μας κατέστρεψε στη συνέχεια μετατρέποντας μας και επίσημα σε άβουλο προτεκτοράτο !!!
    ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ !!! (Tο πως ταιριάζει τώρα αριστερά και δημοκρατία αυτό είναι τώρα άλλη ιστορία...ρωτήστε χώρες του πρώην ανατολικού μπλογκ)
    Αφελής απορία : Εμείς οι υπόλοιποι γιατί να πληρώνουμε πάντα μαζί σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ-ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΑΠΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Σαράντα χρόνια δεν είχαμε δεξιά...σαράντα χρόνια κάτι συμβαίνει με το μυαλό σου...κάνε κάτι !!!

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΥΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

      Διαγραφή
  6. Ο τίτλος 'ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ' αφορά και εσάς κ Συνδικαλιστές-Εκπρόσωποι που δεν κανετε τιποτα εδω και χρονια -οι φαρμακοποιοι θα πεσουν τουλαχιστον μαχόμενοι.!! Δεχθήκατε κυριοι συνδικαλιστες ο γιατρός που γραφει την εξεταση και ξοδευει ενα χαρτι να πληρωνεται περισσοτερο απο εμας που την εκτελούμε !! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !! Φθάσαμε σε σημείο να ανεχόμαστε να κανουμε γενικη ούρων με 1.76 ! μειον κρατησεις -reb-claw back !! = λιγοτερα και απο ενα κουλούρι!!ε άν βάλεις δε και τα έξοδα πληρωνουμε και απο την τσεπη μας! Για να ειμαστε όμως δίκαιοι αφορά και εμας ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ γιατι και σε εμας άλλοι κοιμούνται και άλλοι περιμενουν να ψοφήσει ο γειτονας !! Εάν γινει επίσχεση πόσοι θα την τηρήσουν? ελάχιστοι !! Τωρα είναι αργα Ντροπή λοιπόν σε όλους μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  7. ραγιάδες μικρο/γοι κοιμηθείτε ύπνο βαθύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Θούριος του Ρήγα
    Εμψυχωτής των ραγιάδων Μικροβιολόγων

    Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά,
    μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;
    Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

    Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά,
    να φεύγωμ’ απ’ τον κόσμο, για την πικρή σκλαβιά;
    Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

    Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς,
    τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς;
    Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

    Οι πρόγονοί μας, οι σκλαβωμένοι για τετρακόσια χρόνια ραγιάδες, τις ημέρες του 1821 άδραξαν τα όπλα για την απόκτηση της πολυπόθητης ελευθερίας ακολουθώντας του πρωτομάρτυρα επαναστάτη, του Ρήγα Βελεστινλή1 την προτροπή:
    «Τί σ’ ωφελεί άν ζήσης και είσαι στην σκλαβιά;
    Καλλιό ’ναι μιάς ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνοι σκλαβιά και φυλακή»,
    (Θούριος, στίχ. 7-9)

    Χρήστος Μ. Μικρο/γος Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Μπεντεβη γιατί δεν ενημερώνετε τους συναδέλφους για το τι έγινε στην Πορτογαλία με την εφαρμογή των μέτρων του ΔΝΤ? έκλεισε το 50% των εργαστηρίων? ναι ή όχι? στην πατρίδα μας λειτουργούν και χίλια περισσότερα εργαστήρια, οπότε κάντε τον υπολογισμό. Μην ψάχνετε για λύπηση ή αλληλεγγύη σε ξανθούς πολλάκηδες. Αυτοί θα είναι οι σκληρότεροι εφαρμοστές των επαχθέστερων μέτρων. Το πάθος για εξουσία και η διάθεση για δουλίτσες είναι ήδη εμφανή. Έχετε αδένες να οργανώσετε αντίσταση που στην επαρχία θα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα? ή θα μείνετε απαθής και καναπεδάτος? το ίδιο ερώτημα απευθύνω και στους βιοπαθολόγους. Νοέμβριος και Δεκέμβριος δεν θα πληρωθούν. Είναι γνωστό. Εάν όχι τώρα επίσχεση διαρκείας πότε? Αλλιώς δώστε μας διεύθυνση να στείλουμε τα χαρτομάντηλα και αργότερα τα στεφάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην χανετε τον χρονο σας αδερφια.θα παρουμε τον ιουλιο και θα Πεσουμε παλι σε χειμερια ναρκη.για να μην κινητοποιειται κανεις.....κατι αλλο συμβαινει.τοσα χρεη εχουμε και παλι απλως παρακολουθουμε.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΑΛΛΙΩΣ......ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν με τα φασονάδικα απο επιστήμονες γίνατε μεταπράτες και συμβληθήκατε όλοι τρέχοντας με τόν μπαταχτσή ΕΟΠΥΥ, ήταν σίγουρο πως κάποια μέρα θα φτάνατε εδώ πού φτάσατε.
    Καί εργαστηριακοί καί κλινικοί.
    Η λύση έστω κι αργά είναι μία. Κανένας σύμβαση με τόν πλέον αφερέγγυο κρατικό οργανισμό ΕΟΠΥΥ. Ο κόσμος μόνο έτσι θα πιέσει για να λυθεί τό χρόνιο πρόβλημα!
    Ιδιώτης κλινικός γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ: ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙς ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 50 % ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΕΛΩΝΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΣ
    ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΙ ΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή