Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΔΗ.Κ.Ι. - ΕΝΟ.ΣΥ. : Παρανομίας συνέχεια ... στον ΠΙΣ !

ΔΗ.Κ.Ι. - ΕΝΟ.ΣΥ. 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 13/06/2019 συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ του ΠΙΣ κατόπιν αιτήματος πέντε μελών της παράταξης ΔΗ.Κ.Ι.-ΕΝΟ.ΣΥ., με σκοπό να υλοποιήσει το ομαδικό αίτημα 150 εκλεκτόρων για διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη.

Προηγουμένως το δοτό Προεδρείο και η γνωστή μειοψηφία του ΔΣ που διορίστηκε από τον Υπουργό, θορυβημένη και τρομοκρατημένη από την άμεση ανταπόκριση 150 συναδέλφων, που μόλις σε ένα 24ωρο συστρατεύτηκαν με το κάλεσμά μας, επινόησε την εξωθεσμική και πέραν πάσης συνδικαλιστικής πρακτικής, διαδικασία, της "Γενικής ενημερωτικής σύσκεψης" που ούτε προβλέπεται από το νόμο, ούτε λαμβάνει αποφάσεις ούτε παράγει έννομα αποτελέσματα. Πρόκειται για πράξη απροκάλυπτης και απαράδεκτης φίμωσης και απαξίωσης των μελών της Γενικής συνέλευσης του ΠΙΣ, του ανώτατου θεσμικού οργάνου διοίκησης του ΠΙΣ. Σημειωτέον ότι είναι η τρίτη φορά που απορρίπτεται το ίδιο αίτημα. 


Κατά τη συζήτηση του πρώτου θέματος και μετά την τοποθέτηση της πλειοψηφίας επτά μελών του ΔΣ, η οποία υποστήριξε τη διενέργεια Γ.Σ. στις 21 ή 22/06, κατατέθηκε το αίτημα να τεθεί η εν λόγω πρόταση σε ψηφοφορία.Ο Προεδρεύων Α. Βασιάδης. ευρισκόμενος προ αδιεξόδου, για άλλη μία φορά, απάντησε ότι δεν δέχεται το αίτημα και διέκοψε αυθαίρετα και καταχρηστικά τη συνεδρίαση. 

Κατόπιν των ανωτέρω γεγονότων καλούμε όλους τους ιατρούς μέλη της Γ.Σ. του ΠΙΣ να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές του ΠΙΣ στις 22/06 και να καταδικάσουν με την ψήφο αυτές τις έκνομες πρακτικές και την πρωτοφανή καθεστωτική λογική που διέπει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο διοικεί τον ΠΙΣ. 

Ζητούμε από τους συναδέλφους που στηρίζουν την παράταξή μας να μην ενδώσουν στην ατελείωτη λασπολογία αυτών που με ψευδεπίγραφους παραταξιακούς τίτλους προσπαθούν να τους παραπλανήσουν για να υλοποιήσουν το προαποφασισμένο μετεκλογικό σενάριο συνεργασίας με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκαναν και στην προηγούμενη τετραετία, καθηλώνοντας όλα τα αιτήματα / προβλήματα του ιατρικού κόσμου, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται χρόνια στις θέσεις ευθύνης του ΠΙΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου