Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΕΟΠΥΥ: Τι σχεδιάζει να αλλάξει η ΝΔ! Όλες οι πληροφορίες

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου 
HR 

Ετοιμάζονται στο γαλάζιο στρατόπεδο για την επόμενη ημέρα των εκλογών και ήδη έχουν σχεδιάσει τις αλλαγές που θα προωθήσουν στον ΕΟΠΥΥ.

Άλλωστε τα γαλάζια στελέχη θεωρούν δεδομένο ότι η ΝΔ θα εκλεγεί στις 7 Ιουλίου, γι αυτό ήδη έχουν στήσει το σχέδιο διακυβέρνησης. Διαβάστε ΕΔΩ τι συζητείται για τον επόμενο υπουργό Υγείας στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ποιοι ράβουν υπουργικά κοστούμια για τη ΝΔ! Όλα τα ονόματα για το υπ.Υγείας»

Σε ότι αφορά στον ΕΟΠΥΥ πάντως φαίνεται ότι η δεξιά παράταξη είναι ήδη πλήρως ετοιμασμένη.

Οι 4 εξπρές αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη εάν εκλεγεί η ΝΔ, θα προχωρήσει αμέσως σε αλλαγή των μελών του Δ.Σ., προκειμένου να μπορεί να ελεγχθεί ο Οργανισμός.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το Δ.Σ. του Οργανισμού με βάση τις ισορροπίες στα μέλη, ελέγχεται από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με συνέπεια να προωθούνται και οι αλλαγές που εκείνη επιθυμεί.

Στη συνέχεια, όπως τονίζουν οι ίδιες υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr, θα προωθήσει αλλαγή του αντιπροέδρου του φορέα, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται άμεσα με μία απλή υπουργική απόφαση και όχι με έγκριση από τη Βουλή, όπως προβλέπεται για τον πρόεδρο.

Θα ακολουθήσει – με βάση τους σχεδιασμούς της ΝΔ – ειδική ρύθμιση/τροπολογία που θα περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο θέσεων Αντιπροέδρων. Ήδη τα πρόσωπα που θα αναλάβουν έχουν «κλειδώσει» λένε πληροφορίες του HealthReport.gr.

Ταυτόχρονα θα προταθεί το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία του φορέα από τη θέση του Προέδρου, δεδομένου ότι η ΝΔ θα επιδιώξει άμεσα και με διαδικασίες εξπρές να τροποποιήσει τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού και ο νέος επικεφαλής θα διαδραματίσει βασικό ρόλο.

6 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Κυριάκο, πάνω απ'ολα να φύγει οριστικά η κατάρα της Αριστεράς, η κατάρα της αγραμματοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον Ξανθοκηφηνα έρχονται σαν Μεσσίες οι Δεξιοκηφηνες !

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή αυτό που τους ενδιαφέρει είναι οι.....καρέκλες! Πάλι καλά που πάρει δρόμο αυτό το γελοίο σταλινικό απολίθωμα , ο Τάκης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΕΟΠΥΥ Ο ΚΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

      Διαγραφή
  3. ΠΩ, ΠΩ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ TO CLAW BACK 2ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2018.ΤΟΥ ΔΕ ΠΡΩΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2019 ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Natasa Ashetidi Syrizohafiedasvili: igo kani prosefhi Kuli min klisi giftomi giati meta prepi girisi Ingusetia katarizi tualeti ! Eki oli xeri igo ohi medik ! Mono Gurtsia dehonte mene dulepsi medik exetazi zoo elina ! Ti kani igo an klisi giftomi ; O Gospod , den bori pali tualeti.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή