Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Γ. Ελευθερίου: Τέλος στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ που φτωχοποίησε τους γιατρούς και στις εκλογές ΠΙΣ !


Επαναληπτικές εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Ιουνίου μετά την ακύρωση των πρώτων εκλογών από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Ο εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Γιώργος Ελευθερίουμιλώντας στο HealthReport.gr καταφέρεται κατά των εκπροσώπων των γιατρών που συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έστω κι αν προέρχονταν από τη γαλάζια παράταξη.

Όπως επισημαίνει: «Ψήφος στους συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στον Τσίπρα στις επερχόμενες εκλογές. Επιβεβαιώνουμε την προηγούμενη απόφαση μας για αλλαγή πορείας.


Στις επόμενες εκλογές για το ΔΣ του ΠΙΣ, επιβεβαιώνουμε την προηγούμενη απόφαση μας ότι ο ΠΙΣ πρέπει να αλλάξει οριστικά σελίδα.


Γυρίζουμε την πλάτη στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και τους εντολοδόχους του καθεστώτος που απαξίωσε και φτωχοποίησε τους γιατρούς».

Να υπενθυμιστεί ότι η απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από δεκάδες Ιατρικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα, ενώ θεωρήθηκε προσπάθεια να επιβληθεί η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έλαβε στις εκλογές του Μαρτίου ποσοστό 10% σε σύγκριση με την πλειοψηφούσα παράταξη που κέρδισε ποσοστό 62%. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «Μπάχαλο ο ιατρικός κόσμος με τις εκλογές του ΠΙΣ! Οι αντιδράσεις και οι εκκρεμότητες με τους νέους γιατρούς»

Γι αυτό άλλωστε το εκλεγμένο ΔΣ του ΠΙΣ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ενώ η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί τον Φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου