Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Δελτίο τύπου ΣΙΔΕΙΔΕΛ : διαμαρτυρία για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιωτών Εργαστηριακών Ιατρών Δυτικής Ελλάδος (ΣΙΔΕΙΔΕΛ) διαμαρτύρονται έντονα για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 στις 23/6 για τις κινητοποιήσεις και τα αιτήματα του εργαστηριακού κλάδου. 

Η αναφορά του πρωθυπουργού δηλώνει είτε απαράδεκτη άγνοια για ένα πρωταρχικό ζήτημα στο χώρο της Υγείας είτε σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για σιδειαΚαλούμε τον κύριο Τσίπρα να ανακαλέσει τις παραπλανητικές δηλώσεις περί χρημάτων που ζητούνται «μπροστά» και « που δεν μας ανήκουν » γιατί γνωρίζει πολύ καλά και ότι καθυστερημένα γίνεται η αποπληρωμή των εκτελεσθέντων υποκοστολογηθέντων και κουρεμένων με clawback παραπεμπτικών και ότι τα χρήματα που ζητούμε είναι τα δεδουλευμένα του εργαστηριακού κλάδου που αντιστοιχούν στα εκτός κλειστού προυπολογισμού παραπεμπτικά τα οποία το κράτος αρνείται να αποζημιώσει αλλά απαιτεί να εκτελούνται στο όνομα μιας κοινωνικής πολιτικής με εργαστηριακή χρηματοδότηση. 

Είναι και οι εργαστηριακοί γιατροί Έλληνες πολίτες των οποίων τα δικαιώματα καταστρατηγούνται κατάφωρα και ως μέρος των πολλών με επιρροή οικονομική και κοινωνική στην ελληνική κοινωνία καλούμε τον πρωθυπουργό αφού δεν μπόρεσε ως τώρα να κάνει το δίκαιο μας πράξη ,τουλάχιστον να μην προσβάλει με τέτοιες ανυπόστατες δηλώσεις τον κλάδο που στηρίζει την ΠΦΥ και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στο 95% του ελληνικού λαού. 

Για το Δ.Σ. ΣΙΔΕΙΔΕΛ 

Η Πρόεδρος       Η Γ.Γραμματέας 

Κώτσα Κυριακή Ράλλη Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου