Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Παγώνουν οι αιτήσεις και για τους αγροτικούς γιατρούς λόγω εκλογών! Πότε ξεκινούν και πάλι

HR 

Παγώνουν οι καταθέσεις αιτήσεων και για τους αγροτικούς γιατρούς λόγω της προκήρυξης των εκλογών.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, λόγω της προκήρυξης των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2190/94, όπως ισχύει, αναστέλλεται από τις 11/6/2019 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την αριθμ. πρωτ. Γ4γ/Γ.Π.οικ.43395/06-06-2019 Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία, η οποία ξεκίνησε στις 7/6/2019.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες εβδομάδες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας άφηνε να διαρρεύσει ότι θα συνεχισθούν κανονικά οι προσλήψεις στο ΕΣΥ αφού έχουν δρομολογηθεί. Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά: «Παρασκήνια: Η «μυστική» ανακοίνωση του υπ.Υγείας για το πάγωμα των προσλήψεων στο ΕΣΥ»

Πάντως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα συνεχιστεί μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης για το υπόλοιπο της προθεσμίας, ήτοι για οκτώ (8) εργάσιμες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου