Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: «Γραφείο Εξυπηρέτησης Ρουσφετιών ΣΥΡΙΖΑ» το Υπουργείο Υγείας

Συντάκτης: Virus

Την απόσπαση Διευθυντή Ιατρού της ΜΕΘ Παίδων του Αττικού Νοσοκομείου ως υγειονομικού Επιθεωρητή στο ΣΕΥΥΠ καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ χαρακτηρίζοντας το Υπουργείο Υγείας «Γραφείο Εξυπηρέτησης Ρουσφετιών ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, η ομοσπονδία προειδοποιεί ότι θα μπει προσεχώς λουκέτο στη μονάδα και κατηογορεί την κυνέρνηση ότι «πάνω από τη ζωή των παιδιών τα ρουσφέτια».Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα του «οργασμού» μετατάξεων νοσοκομειακών υπαλλήλων, μετακινήσεων, αποσπάσεων και αναρτήσεων στη Διαύγεια θεωρεί η ΠΟΕΔΗΝ,την απόσπαση του Διευθυντή της ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου.

Μάλιστα, η ομοσπονδία ισχυρίζεται ότι οι αναρτήσεις στη Διαύγεια πραγματοποιούνται «με αριθμούς πρωτοκόλλου προγενέστερους όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που αναρτώνται».


Σε ότι αφορά την απόσπαση του Διευθυντή της ΜΕΘ του Αττικού, πρόκειται για την απόφαση του Υπουργού 3/6/2019 μεταξύ των 58 υπαλλήλων που αποσπώνται στο ΣΕΥΥΠ.


Παρά το γεγονός ότι μετά δυσκολίας άνοιξε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων τεσσάρων κλινών και αποτελεί τη μοναδική στη Δυτική Αττική Πειραιά και νήσων, «απομένουν δύο γιατροί (ένας μόνιμος, ένας επικουρικός) γι’ αυτό και η Μονάδα κλείνει».

Η ΠΟΕΔΗΝ υπενθυμίζει ότι στο Αττικό Νοσοκομείο τα μηχανήματα της κλειστής ΜΕΘ Παίδων σκούριαζαν επί σειρά ετών στις ζελατίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου