Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΙΣΑ ζητά επιβεβαίωση από την Νομική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ περί διασφάλισης από τον κίνδυνο παραγραφής των ληξιπρόθεσμων οφειλών (έτους 2011)


Προς την κ Δήμητρα Λίγγρη

Προϊσταμένη
της Νομικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ
Αποστόλου Παύλου 12
Μαρούσι Τ.Κ. 15123
Αθήνα, 26/9/2016
Α.Π. 14645

Θέμα: Ο ΙΣΑ ζητά επιβεβαίωση από την Νομική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ περί διασφάλισης από τον κίνδυνο παραγραφής των ληξιπρόθεσμων οφειλών (έτους 2011)

Σε συνέχεια της συνάντησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήριο Μπερσίμη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών την Πέμπτη 22-9-2016 και μετά από δική του προτροπή, παρακαλούμε όπως εγγράφως προβείτε στην επιβεβαίωση ότι ουδέν ζήτημα παραγραφής υφίσταται για τις απαιτήσεις των ιατρών μελών μας (έτους 2011 και εντεύθεν, από οποιοδήποτε ασφαλιστικό ταμείο), για τις οποίες έχουν ήδη ή θα υποβάλουν σχετική αίτηση καταβολής προς τον ΕΟΠΥΥ, έως 31-12-2016.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ  ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. Να αφησουν στην ακρη τις διαβεβαιώσεις, από αυτές πήξαμε, και να φροντίσουν να πλρωθούν τα χρεωστούμενα.Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη ,ετσι πραστατευει ο Ισα τα μελη του ? Ο ΕΟΠΥΥ μπορει ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να μην καταβαλει λογω παραγραφης .Λυση οι αγωγες ,ΟΧΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ .Ν Αγγελοπουλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή