Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτροπή Εμβολιασμού Επαγγελματιών Υγείας


Την «πρώτη γραμμή» για τον εμβολιασμό των Επαγγελματιών Υγείας όρισε η Αριστοτέλους. Ο λόγος για τη Συντονιστική Επιτροπή Εμβολιασμού Επαγγελματιών Υγείας για την εποχική γρίπη, η οποία θα αναλάβει το υπεράνθρωπο έργο να πείσει περισσότερους υγειονομικούς να κάνουν το σχετικό εμβόλιο.

Ειδικότερα, έργο της Επιτροπής είναι ο συντονισμός της λήψης μέτρων και της διενέργειας εμβολιασμού των εργαζομένων επαγγελματιών υγείας μέχρι το κλείσιμο της περιόδου γρίπης 2016-2017.

Τα μέλη της Επιτροπής είναι οι:

Ντούνια Γιώργο, Συνεργάτη του Υπουργού Υγείας για θέματα Δημόσιας Υγείας , Δ/ντης ΠΜΣ ΕΣΔΥ, με αναπληρωματικό μέλος την Χριστοφιλέα Ολυμπία, Συνεργάτιδα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας ,του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

Κυπραίου Ευαγγελία, Δ/ντρια Ιατρικής Εργασίας ΕΣΥ στο Θριάσειο Νοσοκομείο, με αναπληρωματικό μέλος την Φυτίλη Δέσποινα, Επιμελήτρια Ιατρικής Εργασίας ΕΣΥ στο Θριάσειο Νοσοκομείο ομοίως.

Κουρουκλη Γιώργο, Ιατρό Εργασίας ΚΔΙΕ, με αναπληρωματικό μέλος την Πριερου Άννα, Ιατρό Επιμελήτρια Α´ ΚΔΙ .

Μαλτέζου Έλενα, Λοιμωξιολόγο , η οποία υπηρετεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με αναπληρωματικό μέλος την Δεδουκου Ξανθη, Λοιμωξιολόγο, η οποία υπηρετεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ ομοίως.

Σταυρου Δώρα, Προϊσταμένη του Τμήματος Μεταδοτικών & μη Μεταδοτικών Νοσημάτων της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας , του κλάδου Δ/ντρια – ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ , με αναπληρωματικό μέλος την Τσαλικογλου Φωτεινή, του κλάδου ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, η οποία υπηρετεί στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας ,ομοίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου