Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΑΑ ΤΣΑΥ: Ασφαλιστική Ικανότητα 2017

Συνδεθείτε έως 31-10-2016 με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ταμείου, και επικαιροποιήστε το ιστορικό απασχόλησης σας , καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένης και της Διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Η επικαιροποίηση αφορά όλους τους υγειονομικούς (ιατρούς –φαρμακοποιούς του Ε.Σ.Υ. ,Π.Ε.Δ.Υ., Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έμμισθους υγειονομικούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ.λ.π). 

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε πρόβλημα ή δεν έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά η ασφαλιστική σας ικανότητα για το 2016 μέχρι σήμερα, επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες των Τομέων Υγειονομικών, είτε τηλεφωνικά , είτε ηλεκτρονικά μέσω του tsay-portal@tsay.gr, είτε συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική αίτηση (πατήστε εδώ) με FAX ή στην Κεντρική Υπηρεσία (2108811990), ή στην Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (2310518101)ή στα περιφερειακά τμήματα και γραφεία των Τομέων Υγειονομικών, σύμφωνα με το τόπο κατοικίας σας. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να καταχωρηθεί η ασφαλιστική σας ικανότητα για το 2017, ηλεκτρονικά στο πρόγραμμα «ΑΤΛΑΣ» ,προκειμένου να έχετε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, είναι η επικαιροποίηση του ηλεκτρονικού σας φακέλου και συγκεκριμένα του ιστορικού απασχόλησής σας.

Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι η ασφαλιστική σας ικανότητα και συνεπώς η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή σας περίθαλψη για το 2016, ισχύει μέχρι 31-12-2016 και πριν την λήξη της θα πρέπει να ελέγξετε την ηλεκτρονική της καταχώρηση για το επόμενο έτος (2017) , προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. 

Οι ασφαλισμένοι που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση , είναι επιδοτούμενα άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι, ή υπάγονται στις διατάξεις του Ν.4320/2015 για παροχές σε είδος, ακολουθούν για την διάρκεια της ασφαλιστικής τους ικανότητα τα οριζόμενα στους αντίστοιχους Νόμους και στις σχετικές ανακοινώσεις που υπάρχουν στην ιστοσελίδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου