Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε το μεγάλο "κουκούλωμα" από τον ΕΟΦ στην υπόθεση της παράλληλης κυκλοφορίας... ίδιων φαρμάκων!

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, μετά από σχετική εντολή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού η πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Κατερίνα Αντωνίου "αποφάσισε" να κουκουλωθεί απροκάλυπτα η "ακατανόητη" υπόθεση με την παράλληλη κυκλοφορία... ίδιων ακριβώς φαρμακευτικών σκευασμάτων από... διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες στην ελληνική αγορά!

Συγκεκριμένα, ενώ στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας αναφερονται "αλλαγές" οι οποίες θα ενσωματωθούν στο επόμενο δελτίο τιμών φαρμάκων, η πικρή αλήθεια είναι ότι, με εντολή του Ανδρέα Ξανθού πάντα, οι... "αλλαγές" έχουν ήδη ενσωματωθεί στο ισχύον δελτίο τιμών φαρμάκων, με απλά λόγια, δηλαδή, το "ακατανόητο" φαινόμενο έλαβε... "ελευθέρας" από τη διοίκηση του ΕΟΦ, συγκεκριμένα από την ίδια την Κατερίνα Αντωνίου, γεγονός το οποίο ευνοεί παρατύπως και οφθαλμοφανώς τα συμφέροντα πολύ μεγάλης πολυεθνικής και υπερατλαντικής εταιρείας παραγωγής και εμπορίας γενοσήμων φαρμακευτικών σκευασμάτων!

Το ερώτημα είναι εάν ο Ανδρέας Ξανθός ενεργεί αυτόνομα ή στο "κόλπο" είναι όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου