Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Η υπόθεση Novartis απασχολεί Τύπο και Δικαιοσύνη- Έπονται αποκαλύψεις

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - ΙΑΤROPEDIA

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στην πρόσφατη παραίτηση του Eισαγγελέα που ερευνούσε την υπόθεση Novartis, σημείωσε ότι «όταν οι Εισαγγελείς παραιτούνται από τη Βιέννη και όταν οι κυρίες σύμβουλοί σας σας λένε στους δικαστές, τότε αυτό προσβάλλει και εσάς και εμάς. Περισσότερο όμως προσβάλλει τη δημοκρατία και τους πολίτες». Την ίδια ώρα, ένα δημοσίευμα σήμερα φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία για πιθανές ευθύνες πολιτικών προσώπων...

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μόλις άκουσε τα παραπάνω έγινε έξω φρενών και ζήτησε τον προεδρεύοντα της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο να αναλογιστεί την σοβαρότητα της καταγγελίας.

Μην έχοντας πάρει κάποια απάντηση, είπε σε συνάντηση με δημοσιογράφους ότι πρόκειται για πρωτοφανή καταγγελία και πρόσθεσε ότι επιβεβαιώνει τους δικούς του ισχυρισμούς ότι η κυβέρνηση έστησε την υπόθεση Novartis για να πληγεί η ΝΔ.

Άρθρο της εφημερίας Νέα Σελίδα

Όπως αναφέρεται σε σημερινό άρθρο του Ισίδωρου Μπέη στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" ένα άτομο σχετίζεται με δύο τεράστιες προμήθειες του ελληνικού Δημοσίου. Για τη μία φαίνεται ότι έχει εισπραχθεί μίζα 13 εκατ. ευρώ!

Κάπως έτσι, η υπόθεση Novartis παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς τουλάχιστον τρία πολιτικά πρόσωπα αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για το κακούργημα της παθητικής δωροδοκίας.

Φαίνεται μάλιστα - σύμφωνα με το δημοσίευμα- ότι σε ένα συγκεκριμένο λογαριασμό, το νούμερο του οποίου καταγράφεται σε διαβαθμισμένα έγγραφα των Αμερικανών που έχουν δοθεί από καιρό, ενοχοποιείται πρώην υπουργός ο οποίος εμφανίζεται να συνδέεται με καταβολή που έγινε σε ίδρυμα των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου