Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Νέα αγωγή εις βάρος Πολάκη


Αποτέλεσμα εικόνας για πολακης ΠΟΕΔΗΝ


Στη δικαιοσύνη προσφεύγει εκ νέου εναντίον του Π. Πολάκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Ο χαρακτηρισμός «τσολιά» που απέδωσε στους επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας οδηγεί την Ομοσπονδία να προσφύγει εκ νέου στη δικαιοσύνη. Ειδικότερα, αύριο Πέμπτη συνδικαλιστές πρόκειται να καταθέσουν αγωγή εις βάρος του κ. Πολάκη στο κτήριο 2 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

«Δεν είναι η πρώτη φορά, που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εις βάρος του κυρίου Πολάκη και κάτι μας λέει, ότι με τον τρόπο, που αντιμετωπίζει τους θεσμούς ο κύριος Υπουργός δεν θα είναι και η τελευταία», αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Με την αγωγή ζητούν να τους επιδικαστεί στον μεν κύριο Γιαννάκο το ποσό των 100.000 ευρώ, στους δε λοιπούς το ποσό των 10.000 ευρώ «για την συστηματική προσβολή της προσωπικότητας τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις του, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τους και προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους ως πρόσωπα αλλά και τους εργαζόμενους, που εκπροσωπούν».

Διευκρινίζουν, δε, ότι τα χρήματα που θα επιδικαστούν θα δοθούν με την μορφή δωρεάς για την κάλυψη αναγκών στο χώρο της υγείας. «Εξάλλου μας οφείλει ήδη 25.000€ για τα οποία έχει καταδικασθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο και έχει προσφύγει στο Εφετείο προσπαθώντας να αποφύγει τις υποχρεώσεις του απέναντί μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου