Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Απίστευτο: Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας ο Διοικητής του «Ερυθρού Σταυρού»! Διπλή Διοίκηση με απόσταση χιλιομέτρων


Άλλη μία πρωτότυπη …πατέντα βρήκε για να διορίσει άρον άρον νέο Διοικητή στο Νοσοκομείο της Νίκαιας η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Με απόφασή του υπουργού Υγείας διορίζεται Διοικητής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας από όπου είχε αποπεμφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο ο Δημήτρης Μπούτος που φέρεται να είχε παρουσιάσει τέσσερα πλαστά πτυχία, ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο»!

Ο νέος …διπλός Διοικητής Ευθύμιος Γεωργόπουλος θα κάνει κάτι μοναδικό για τα χρονικά του ΕΣΥ: θα διοικεί δύο νοσοκομεία τα οποία απέχουν χιλιόμετρα μεταξύ τους καθώς το «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο»! βρίσκεται στους Αμπελοκήπους και το άλλο στη Νίκαια.

Ταυτόχρονα όμως ο νέος διπλός…τριπλός Διοικητής θα έχει υπό την ευθύνη του και το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα αναφέρονται στην απόφαση, ο νέος …διπλός Διοικητής θα παραμείνει στον τριπλό του ρόλο μέχρι να διορισθεί νέος Διοικητής στη Νίκαια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από λίγες ημέρες είχε αποπεμφθεί από το Νοσοκομείο της Νίκαιας και ο υποδιοικητής για άγνωστους λόγους. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ που αποκάλυψε το HealthReport.gr: “Νέα απόλυση στο Νοσοκομείο της Νίκαιας του αναπληρωτή Διοικητή! Μπλόκαρε το νοσοκομείο και για απλές εξετάσεις”

Αξιοσημείωτο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες που το νοσοκομείο της Νίκαιας είχε μείνει ακέφαλο, οι υπηρεσίες δεν μπορούσαν να προμηθευτούν κανένα απολύτως υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου