Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ΠΑΣΙΠΑΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ 
ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 
Αθήνα, 21/02/2019 (Π.Ε.Δ.Υ) - ΕΣΥ 

Αρ. Πρωτ.:109/2019 -  Αποφ. ΕΔ: 538/2014 
e-mail: sec.general.pasipaa@gmail.com 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σας γνωστοποιούμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες της 9/2/1019 που πραγματοποιήθηκαν στο Athens Zafolia Hotel και την συγκρότησή του σε σώμα , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΠΑΑ έχει ως ακολούθως: 

• Πρόεδρος : Μπούρος Χαρίλαος 

• Αντιπρόεδρος: Γώγου Μαρία 

• Γεν. Γραμματέας: Θεσσαλονικεύς Νικόλαος 

• Ταμίας: Διούδη Μαρία 

• Μέλος: Βαρδίκος Μανώλης 

• Μέλος: Κανάκη Ελευθερία 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους /σες της ΠΦΥ να πυκνώσουν τις τάξεις του συλλόγου μας. Να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινή προσπάθεια ανάδειξης θέσεων και λήψης αποφάσεων. Κανείς συνάδελφος, καμία συναδέλφισσα δεν περισσεύει από τους κοινούς αγώνες για αναβάθμιση της ΠΦΥ προς όφελος των ασθενών μας, των ανθρώπων, που όλο και περισσότερο αγωνιούν για την ποιότητα της Δημόσιας ΠΦΥ. Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εργασίας όλων των εργαζομένων στην Δημόσια ΠΦΥ. 

Δώσαμε αγώνα για την λήψη των αναδρομικών. Με απόφαση της κυβέρνησης και εντολή του υπουργείου λάβαμε τα αναλογούντα. Διεκδικούμε δικαστικά αυτά που πιστεύουμε ότι ακόμα μας αναλογούν. Παλεύουμε για την πλήρη εξομάλυνση των εργασιακών μας σχέσεων με αυτή των ιατρών των νοσοκομείων του ΕΣΥ. Για την διευθέτηση των συνταξιοδοτικών μας θεμάτων. Για την δια νόμου διασύνδεσή μας με τα νοσοκομεία αναφοράς των μονάδων που υπηρετούμε, με συμμετοχή των ειδικοτήτων στα προγράμματα των κλινικών του ΕΣΥ, ειδικά δε των χειρουργικών ειδικοτήτων, ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη παρακολούθηση των περιστατικών. Για την βελτίωση της θέσης και του ρόλου του οικογενειακού ιατρού και των επικουρικών ιατρών. Για την μελλοντική θέση μας στην Περιφέρεια και τον Δήμο, οι οποίοι στο μέλλον θα έχουν την ευθύνη της Δημόσιας ΠΦΥ. 

Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας 

Μπούρος Χαρίλαος                  Θεσσαλονικεύς Νικόλαος 

3 σχόλια: