Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΕΦΚΑ συμβεβλημένου ιατρού ΕΟΠΥΥ με σημαντική επιβάρυνση από ανείσπρακτα ποσά τιμολογίων !!!


25 σχόλια:

  1. Κυρια μαστορακου όταν εγώ έλεγα.οτι πρέπει να διαμαρτυρυθουμε και να κινητοποιηθουμε ώστε να κόβουμε το τιμολόγιο όταν ολοκληρώνεται η εκκαθαριση προ της πληρωμής που εισσταν όλοι οι λαρτζ; ε; και που είστε τώρα που τρώμε το καζικι εα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει που μαυρίσαστε το εισόδημα ,λες και δεν βγαίνει εύκολα οτι τα 984 ευρω εισφορες ,ειναι το 26,95% απο 3650 καθαρό το μήνα ,δηλαδή 43800 καθαρά το χρόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καθαρά τρολλάκι του ΣΥΡΙΖΑ...Είναι "εικονικά" για δήθεν ποσά που εισέπραξαν οι γιατροί από τα τιμολόγια που τους βάζει και εκδίδουν ο Μπερσίμης για ποσά που ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ...Μόλις πληρώθηκε ο Σεπτέμβριος του 2016 και έχουμε Μάρτιο του 2017 και έχουν κοπεί και τιμολόγια για χιλιάδες ευρώ από τα έτη 2012 - 2015 που είναι μόνο στα χαρτιά...Αλλά αφού οι γιατροί κάθονται και ακούνε τον αρχι-ψεύταρο Μπερσίμη, τον πιο ανίκανο Πρόεδρο που έχει περάσει από τον ΕΟΠΥΥ, καλά τους κάνει...

      Διαγραφή
    2. Μόνο αμετροεπεις αλαζόνες που αδυνατούν να απαντήσουν σε πραγματικές ως προς το πως υπολογίζονται τα νούμερα διαπιστώσεις και επισημάνσεις προσπαθούν αντί για την ουσία της παρατήρησης ,να χαρακτηρίσουν επι προσωπικού ανθρώπους που δεν γνωρίζουν , κατατάσσοντας τους μάλιστα με την ευκολία του ανόητου ακόμα και για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις ,που τάχα αυτοί ως φωστήρες διέγνωσαν.
      Αλήθεια ,εσύ που μόλις πληρώθηκες τον σεπτέμβριο του 16 , για πες μας ,το Οκτωβριο ,τον νοέμβριο και τον δεκέμβριο του 2015 ,ποιά χρονιά τους πληρώθηκες.
      Και πες μας και κατι ακόμα , ο νομος για την μη δυνατότητα μεταφορας των ανεισπραχτων τιμολογίων απο ενα φορολογικο ετος στο επόμενο , με ποια κυβερνηση ψηφιστηκε.

      Διαγραφή
    3. Τι έγινε?? Σε βάλανε άπό τον ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνεις ποιος γιατρός βγάζει χρηματα από την δουλειά του, για να του τα παίρνετε με φόρους και να πληρώνετε αυτούς που κοπροσκυλιάζουν σαν και του λόγου σου???... Άντε παιδάκι μου να δουλέψεις για να βγάλεις κανένα ευρώ, που κάνεις και τον Κλουζώ..τρομάρα σου..

      Διαγραφή
    4. Και τι σε νοιάζει ρε τρολάκι του Μπερσίμη, πόσα βγάζει ο κάθε γιατρός??Μαζί τα δουλέψατε ή σου τα χρωστάει??...Άντε πάγαινε ρε κΑλόπαιδο που θα μας μπεις και συνέταιρος στον ιδρώτα μας..Θρασίμι..

      Διαγραφή
    5. Έμμισθο υπαλληλάκι των υπογείων της Κουμουνδούρου και του Μπερσίμη, μην αγχώνεσαι και πολύ..Θα πάρεις για μερικές εβδομάδες ακόμα το χαρτζιλίκι σου υβρίζοντας του ανθρώπους που ιδρώνουν και εργάζονται...Μετά να δω ποιος θα σε σώσει και εσένα και τους πάτρωνές σου...

      Διαγραφή
    6. Θρασίμια ,κΑλόπαιδα και κοπρόσδκυλα θα βρεις ανάμεσα στους ομοίους σου που μιλάτε και την ίδια γλώσσα και ξέρετε να συνεννοειστε μεταξύ σας διαχρονικά εδώ και δεκαετίες.
      Για την ταμπακιέρα , με ποια κυβερνηση ψηφιστηκε ο νομος που απαγορεύει την μεταφορα των ανεισπραχτων τιμολογίων απο ενα φορολογικο ετος στο επόμενο ,μόκο,μούγκα στη στρούγκα.
      Βλέπεις εκεί , δεν χωράνε τα κοσμητικά επίθετα σαν αυτά που χρησιμοποιείς με ευκολία, αποδεικνύοντας σε κάθε νοήμονα τελικά την ποιότητα σου .

      Διαγραφή
    7. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΤΡΟΛΛΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!...ΚΑΙ ΠΟΥ;;;..ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ!!!...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΤΡΟΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ..ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ SITES ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ..ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ..ΒΟΥΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗΣ..Ε, 15 ΛΕΠΤΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ..

      Διαγραφή
    8. Συγγνώμη φίλε μου, για το θρασίμι, και το κΑλοπαιδα...Δεν θα το ξανακάνουμε..Από αύριο θα μπορείς να έρχεσαι στα Ιατρείο μας γύρω στις 10 το βράδυ που τελειώνουμε να ελέγχεις τις εισπράξεις μας, να βλέπεις τον τζίρο μας και να ελέγχεις πόσους ασθενείς εξετάσαμε...Ή ακόμα να σου γράφει η γραμματέας μας ότι και όσα μήνυματα θέλεις για να στέλνεις στα διάφορα sites για τον ευγενή σκοπό της "ενημέρωσης του πληθυσμού" για τα επιτεύγματα της Αριστερής Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ..Επιπλέον μετά, με το αυτοκίνητό μας να σε πηγαίνουμε στο σπίτι μας για να ελέγχεις εάν ο τρόπος διαβίωσής μας συνάδει με την φορολογική μας δήλωση ή χρειάζεται να αυξήσουμε τις εισφορές μας και τους φόρους μας βεβαίως-βεβαίως, για την εξασφάλιση της απρόσφορης πληρωμής της Αριστερής Κομματικής Νομενκλατούρας που οδηγεί σε νέες δόξες τον τόπο μας..Επιπλέον θα ελέγχεις με την άνεσή σου τα έντυπα που μελετώνται στα σπίτια μας κυρίως εάν υπάρχει η συλλογή της "Αυγής" τις καθημερινές και του Κυριακάτικου 'DOcumendo" του αγωνιστή-συντρόφου Βαξεβάνη και όλες οι Δημοσκοπήσεις της Bridging-Europe του συντρόφου Ραπίδη...Μην ανησυχείς από εδώ και εμπρός θα το γυρίσουμε κάτι σαν "Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ", δες την ταινία να παίρνεις ιδέες γιατί περιγράφει τον Παράδεισο της Αν. Γερμανίας, και δεν θα μείνουμε μόνο "ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ" δηλ. σε μια απλή φορολογική δήλωση που κάποιος δίχως να έχει προφανώς την Αριστερή Παιδεία σου, έσβησε το ποσό των χρημάτων για τα οποία ίδρωσε, με σκοπό να προκαλέσει αναταραχή στο ιατρικό πόπολο... Στα Γκούλανγκ..στα γκουλανγκ...

      Διαγραφή
    9. Έχεις δίκιο για την παρατήρησή σου φίλε..Ο ανωτέρω συνάδελφος έσβησε με μαρκαδόρο ΜΑΥΡΟ (σημάδι της πολιτικής σκέψης του)τα χιλιάδες ευρώ που τον αντάμειψε η Αριστερή Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ (σημάδι Καπιταλιστικής εκμάυλισης).. Αλλά αυτά τα κολπάκια σε εσένα τον "πολύπειρο" αγωνιστή ΔΕΝ πιάνουν...Καλά τους τα είπες..Δώσε τώρα στην Δημοσιότητα και την Δημοσκόπηση που αφορά τον ΕΟΠΥΥ και δείχνει πως 15(Δεκαπέντε) στους 10 (Δέκα) γιατρούς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και πληρωμένοι από τον σύντροφο Μπερσίμη και πως 19 στους 10 ασθενείς πιστεύουν πως η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ έχει βελτιωθεί με την παρουσία του Μπερσίμη στην ηγεσία, για να τους αποστομώσεις...

      Διαγραφή
    10. Δεν με ενδιαφέρουν οι εισπράξεις σου ,ούτε και ο τρόπος διαβίωσης σου.Εκανα μια απλή παρατήρηση ,οτι περιττεύει η απόκρυψη του ποσού που δηλωνει ως καθαρό ο κάθε ένας στην εφορία ,διότι με τα νεα σημειώματα ο τρόπος υπολογισμού του είναι σαν να βρίσκεται σε κοινή θέα.
      Ολο αυτό διαβάζεται και ανάποδα απο οτι σπεύδετε να το διαβάσετε ,διαβάζεται και σαν ενας τρόπος να παρεμβουν οι ιατρικοί σύλλογοι για παράβαση φορολογικού απορρήτου.
      ΥΓ, Εσυ με τα κεφαλαία, με τα
      ΕΜΜΙΣΘΑ ΤΡΟΛΛΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που
      ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
      ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΤΡΟΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
      ΕΜΜΙΣΘΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ
      ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
      ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
      και άλλα τέτοια φαιδρά
      αν δεν ήσουν απλά θλιβερός .θα μπορουσε μεχρι και να είσαι αστείος.
      Φαινεται ειδικά γιά σένα ,ειναι πολλά τα λεφτά Αρη..

      Διαγραφή
    11. ΥΓ2 . Για την ταμπακιέρα , με ποια κυβερνηση ψηφιστηκε ο νομος που απαγορεύει την μεταφορα των ανεισπραχτων τιμολογίων απο ενα φορολογικο ετος στο επόμενο οχι απλά μόκο και μούγκα στη στρούγκα ,πλέον εκκωφαντική σιωπη.

      Διαγραφή
    12. @@Ανώνυμος6 Μαρτίου 2017 - 3:08 μ.μ:: Άστα ρε φίλε...Δεν πείθεις ότι και να λες...Ο ρόλος σου είναι πλέον αναγνωρίσιμος... όσο για τα χρήματα μας ΝΑΙ!!..Δεν τα δουλέψαμε μαζί..Δεν ιδρώσαμε μαζί να πάρουμε πτυχίο...Δεν ξενυχτήσαμε μαζί διαβάζωντας και δουλέυοντας ατελείωτες ώρες..και ΝΑΙ δεν ανεχόμαστε "τσοπάνους" στην εργασία μας και στα εισοδήματά μας...Άντε τράβα σε άλλα site να προσπαθήσεις να αμαυρώσεις και να συκοφαντήσεις επαγγελματίες που βλέπουν πως η Κυβερνητική πολιτική και οι Παρατρεχάμενοί της πχ Μπερσίμης, οδηγούν ολόκληρους κλάδους στον αφανισμό...Πλέον έχουμε καταλάβει και τις μεθόδους σας και τον τρόπο που δουλεύετε..Και κοίτα ποιοι μιλάνε για χρήματα...χα,χα,χα..οι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ του διαδικτύου που έχουν αμολυθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν το άσπρο μαύρο αλλιώς θα χάσουν το μεροκάματο...

      Διαγραφή
    13. ΠΡΟΣ Ανώνυμος6 Μαρτίου 2017 - 3:08 μ.μ.: ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΥ (ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΩΝ ΤΡΟΛΣ - ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ", ΤΗΣ ΕΡΤ ΝΤΕ- ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ) ΠΩΣ ΠΑΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ..ΔΗΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΘΛΙΒΕΡΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ -ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ- ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ...ΠΑΛΙΩΣΕ Η ΟΔΗΓΙΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ...ΠΑΠΠΑ ΣΤΕΙΛΕ ΝΕΟ NON-PAPER...XA,XA,XA..

      Διαγραφή
    14. Άκου να δεις Ανώνυμε, που προσπαθείς εναγωνίως να ενοχοποιήσεις έναν γιατρό που έσβησε με μαρκαδόρο τα- εν πολλοίς- ανείσπρακτα εισοδήματά του, με απώτερο σκοπό να τον στιγματίσεις και να τον διαπομπεύσεις "ως πλουτοκράτη που δικαίως τιμωρείται από τον Κτρούγκαλο και την Αχτσιόγλου", η ανάρτησή σου με γεμίζει αηδία και αποστροφή. Και όταν μάλιστα αποκαλύφθηκε ο ρόλος σου συνέχισες να υβρίζεις, απροκάλυπτα αυτή τη φορά, αυτούς που σε ξεγύμνωσαν..Καλύτερα να ασκήσεις την κριτική σου προς τον ΕΟΠΥΥ και τον Πρόεδρό του, που εάν συνεχίσει έτσι θα έχει και ποινικά μπλεξίματα και που σίγουρα είναι ο μακράν χειρότερος Διοικητής του ΕΟΠΥΥ. Και να αντιληφθείς πως για την κατάρρευση και κατακρήμνιση του ΣΥΡΙΖΑ δεν σου φταίνε οι απλοί γιατροί που με τόση μανία συκοφαντείς, αλλά οι διάφοροι Μπερσίμηδες που δεν είναι ικανοί να ασκήσουν ούτε στοιχιειωδώς τα καθήκοντά τους αφήνοντας τους γιατρούς για 6 ολόκληρους μήνες απλήρωτους και φεσωμένους...

      Διαγραφή
    15. Παραληρείς.
      Εφευρίσκεις μόνος σου συκοφσντίες ,θεωρίες περί πλουτοκρατίας ,στιγματίσεις και διαπομπεύσεις ,που φυσικά απο πουθενά δεν προκύπτουν στα κείμενα ,για αυτό και δεν μπορείς να τις τεκμηριώσεις -σε προκαλώ με βάση τα γραπτά ,σημείο σημείο να το κάνεις.
      Κράτα την αηδία και την αποστροφή σου ,θα σου χρειαστεί για να καταπιείς "τα- εν πολλοίς- ανείσπρακτα εισοδήματατα " που γράφεις και μόνος σου και που απαγορεύεται η μεταφορά τους απο το μνημόνιο του Ν 4172/2013 της κυβέρνησης που αγάπησες .
      Το στομάχι σου μπορεί τώρα να ανακατώνεται , στο τέλος όμως όταν το συνειδητοποιήσεις , θα στρώσεις.

      Διαγραφή
  3. Να δειτε τι πανηγυρι θα γινει οταν αυτος που τον σκιζουν στις ασφαλιστικες εισφορες θα πληρωσει , εκ των πραγματων , λιγοτερο φορο εισοδηματος. Τοτε θα τσινισει η εφορια και αντε να πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πλακα εχετε ολοι! Με αυτην την νοοτροπια ειμαστε παντοτε θυματα της εξουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό λέγεται κλοπή και οι ιατρικοί σύλλογοι όλων των νομών θα πρέπει να παροτρύνουν τα μέλη ντους με δική τους νομική κάλυψη να μην πληρώσουν τίποτε μέχρι να επέλθει δίκαιος τρόπος κατανομής εισφορών σε πραγματικά εισοδήματα κι όχι εικονικά Διαφορετικά είναι συνένοχοι στο έγκλημα και κάποτε θα λογοδοτήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σύλλογοι είναι απλά γλάστρες, δεν εξυπηρετούν σε τίποτα να διαλυθούν άμεσα. Μόνο ευρώ μαζεύουν κι αυτοί όπως οι πολιτικοί.

      Διαγραφή
    2. Ξυπνα βλέπεις ονειρο ποιοι ΙΣ ;πλάκα κανεις;πλερωνε και μη μιλάς μακακα.οταν έπρεπε να κινητοποιηθείς κυνηγούσες τα 200 και προκυρησες επισχέσεις δέκα λεπτων. Τώρα ....φουτσα

      Διαγραφή
    3. Οι ιατρικοί σύλλογοι αγαπητέ, έχουν άλλα θέματα να κοιτάξουν και όχι την δική σου αγωνία: να παρίστανται σε εκδηλώσεις κομματικές, της τοπικής αυτοδιοίκησης, να μπαινοβγαίνουν με διάφορα αιτήματα σε γραφεία βο(υ)λευτών,να είναι σε Επιτροπές ελέγχου και κρίσεων (απολαμβάνοντας οφέλη), κλπ... Μην μας ζαλίζεις!

      Διαγραφή
    4. έχει και μείωση 339 ευρώ ανά μήνα, λέει το χαρτί χαμηλά. Άρα πληρώνει 655

      Διαγραφή