Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Την Παρασκευή στην Πάτρα η κηδεία του Καθηγητή ΩΡΛ Θεόδωρου Παπαδά - Απρόσμενος ο θάνατός του

Θλίψη στην ιατρική κοινότητα

Θλίψη και αιφνιδιασμό έχει προκαλέσει ο απροσδόκητος θάνατος του Καθηγητή ΩΡΛ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Θεόδωρου Παπαδά, στα 65 χρόνια του.

thebest.gr

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, στα Κρέστενα Ηλείας.

Ο Θεόδωρος Παπαδάς αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Παρασκευή και τα δύο παιδιά του, Αθανάσιο και Ιωάννα.

Ο γιατρός όπως πληροφορείται το thebest.gr το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Λάρισα καθώς ήταν ομιλήτής σε συνέδριο. Το πρωί της Κυριακής αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο Βόλου με ταξί. Είχε υποστεί διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής και η κατάστασή του δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο νοσοκομείο.

Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην Αθήνα και εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε, εκτιμάται όμως ότι ήδη μέχρι να φτάσει εκεί είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Μετά το δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο, κατέληξε.

Η Πανεπιστημιακή και Ιατρική κοινότητα σοκαρίστηκε.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου μιλώντας στο thebest.gr αναφέρει ότι έχουν υποστεί σοκ και πως η θλίψη για την απώλειά του, είναι μεγάλη. Μιλά για έναν άνθρωπο καταξιωμένο, δραστήριο, με σπουδαίο και βαρυσήμαντο επιστημονικό έργο αλλά και με κοινωνική δράση. "Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατό του"

1 σχόλιο: